Ribe: Sedmični horoskop za period od 10.07. do 16.07.2017.

0

Posao. Uran iz vašeg polja posla i novca ove je sedmice u kvadratu sa Marsom i Suncem, što može donijeti neke turbulentne momente u poslovnom segmentu. Što se više budete nervirali, manje ćete postići. Možda je najbolja varijanta da pustite da se neke situacije same od sebe riješe, a da vi ne pokušavate da utičete na njih. Okolnosti će se na kraju pokazati da su na vašoj strani. Pored ovoga, dobićete tokom ovih dana i nove poslovne prijedloge, nove informacije koje vam idu u korist. Iako će obaveza biti možda više nego inače, imaćete i dovoljno organizovanosti i praktičnosti da ih sve završite, a neku manju pomoć očekujte i od strane kolega.

Ljubav. Kod usamljenih Riba sada je sve moguće – i nove emotivne priče i nova poznanstva i mnogo više pokreta, dešavanja, uzbudljivosti, izlazaka! Potrebno vam je da se opustite i zato koristite dane koji su pred vama, jer će vas u potpunosti “dići” i donijeti vam dobru energiju, polet i živost. I pored svega lijepog što vam se može desiti, ne treba da u ovom periodu tražite bilo šta ozbiljnije niti neka čvrsta emotivna obavezivanja. Jednostavno, pustite neka sve ide svojim tokom pa dokle stigne. Oni u emotivnim vezama i bračnim zajednicama imaju priliku da se bolje povežu sa voljenom osobom i da se njihova komunikacija i razumijevanje pojačaju. Doduše, nekih loših momenata može biti i tokom ove sedmice, vjerovatno kroz okolnosti na koje nemate uticaj ili kroz porodicu, bilo vašu bilo partnerovu.

Zdravlje. Dosta ste dobri u zdravstvenom segmentu. Jedino na šta morate i dalje obratiti pažnju jeste ishrana, naročito ako ste stariji pripadnik ovog znaka.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info