Rak: Sedmični horoskop za period od 10.07. do 16.07.2017.

0

Posao. Uključite racio, uključite mozak, a isključite ego i impulsivnost – i više je nego izvjesno da ćete proći dobro u ovoj sedmici. U suprotnom, postoje zaista ozbiljne predispozicije da napravite krš i lom drugima, ali i sebi. Uran iz polja karijere i pozicije je u kvadratu sa Marsom iz vašeg znaka. Vaše akcije koje nisu sabrane i smirene samo vam idu na štetu. Možda vam sada i nije do balansiranja i do toga da klimate glavom na ono sa čime se suštinski ne slažete, ali bilo bi dobro da to naučite da primijenite. Nećete još dugo morati da se mučite na ovaj način – izdržite još ovu i sljedeću sedmicu i bićete mnogo mirniji.

Ljubav. Ako ste sami, prosto prihvatite činjenicu koja je sada više nego aktuelna – ni na vidiku nema osobe sa kojom biste mogli ostvariti nešto ozbiljnije. Da se družite možete, da flertujete – takođe, da se malo “čačkate” sa nekim osobama, da budete aktivni na društvenim mrežama i u izlascima – ma možete. Prosto i period i okolnosti su sada takve da vam daju priliku da uživate, ali bez obaveza i bez posebnog vezivanja. Ako vam se ovo sviđa, samo naprijed. Ukoliko niste zadovoljni, onda ostaje vam jedino da čekate. Rakovi u emotivnim vezama i brakovima moraće u ovim danima da povedu više računa u odnosu sa voljenom osobom. Vi ste nervozni, ali i partner takođe pa ste u jednom, više nego odličnom periodu, da se baš fino pokačite, raspravljate, svađate. Nešto je potrebno da se mijenja i zato bi možda najbolja varijanta bila da iznenadite partnera nečim, da razbijete ustaljenu svakodnevnicu, da otputujete – ovo bi vam i te kako dobrodošlo.

Zdravlje. Pored nervoze i stresa koji su sada i te kako prisutni, mogu vas ove sedmice potkačiti i neke virusne ili bakteriološke infekcije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info