Ovan: Sedmični horoskop za period od 10.07. do 16.07.2017.

0

Posao. Nezaposleni, nikako u ovoj sedmici ne sjedite – imate više nego dobre prilike da ostvarite dobru komunikaciju sa potencijalnim poslodavcima pa zato zauzmite niski start i krenite, koliko odmah! Ako već imate zaposlenje, vi svakako računajte na povećanje broja onih sitnih, pomalo iritirajućih, obaveza. Takođe, period dinamike i aktivnosti nastaviće se i tokom ove sedmice pa je više nego izvjesno da ćete mrtvi umorni dolaziti sa posla. Ne nervirajte se ako vam neki ljudi skaču po živcima – iskulirajte, jer verujte – to je dobro po vas. Sve možete riješiti i nekim ljepšim i “mekšim” riječima.

Ljubav. Venera u vašem polju komšiluka i novih poznanstava baš vam daje vjetar u leđa ove sedmice. Divni su dani za neka muvanja, za neka flertovanja, za značajne poglede i slatke riječi. I vaše polje ljubavi i zabave je aktuelno, dragi slobodni Ovnovi, zato nemojte da kočite bez razloga i da sputavate sami sebe nekim razmišljanjima o prošlosti i pretjeranom emotivnošću prema bivšem partneru. Što je bilo, bilo je – sada je vrijeme za nešto novo i za zabavu. Pustite da vas zvijezde odvedu u neke, dobrim provodom, ispunjene dane! Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima – nažalost i pored nešto poboljšane komunikacije (s vremena na vrijeme) sa partnerom i dalje su u periodu koji je dosta nepovoljan. Vaš vladar ide u kvadrat sa Uranom tokom ove sedmice – ne budite impulsivni, ne budite negativni, ne unosite nemir u svoje veze, a pogotovo ne u bračne odnose, u kojima ovo može biti još izraženije.

Zdravlje. Dokle god je vaš vladar u znaku Raka, ne možemo reći da ćete biti u potpunosti stabilni u zdravstvenom segmentu. Ipak, ove sedmice ćete se osjećati podsticajnije i sa više energije nego inače.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info