Lav: Sedmični horoskop za period od 10.07. do 16.07.2017.

0

Posao. I sami znate – kada ste nestrpljivi i previše impulsivni, možete izgubiti i one prilike za koje ste bili skoro pa sto posto sigurni da su već “vaše”. Zato ćete morati da naučite da sačekate još malo i da budete spremni da povučete ručnu kočnicu ako vidite da vaša nervoza počinje da jača. Neke situacije u poslovnom segmentu idu svojim tokom i vi ne možete da ih pogurate ni na jedan mogući način. Ako to budete radili, samo ćete ih dodatno usporiti ili pokvariti dogovore koje ste već napravili. Neke mogućnosti će se otvoriti pred vama ove sedmice, budite dovoljno mudri da ih prepoznate.

Ljubav. Merkur u vašem polju ličnosti i Venera koja je u dobrom aspektu na vaš znak i te kako usamljenim Lavovima daju odlične mogućnosti za jake kontakte sa suprotnim polom. Super vam je da se družite, da upoznajete nove ljude, da izlazite, da flertujete, da pričate do ranih jutarnjih sati. Vaš šarm sada ne može proći neprimjetno pa ga koristite maksimalno! Ovi dani će uvesti neke zanimljive i nove ljude u vaš život, a naredni period će pokazati da li od ovih priča može biti i nešto ozbiljnije. Ukoliko ste u emotivnim vezama ili brakovima – ako istinski želite, možete odnos sa voljenom osobom donekle kontrolisati i voditi u onom pravcu koji vama odgovara. Da biste to zaista i izveli, moraćete da smanjite impulsivnost, da smanjite potrebu za raspravama i da kontrolišete svoja raspoloženja koja će biti jako promjenljiva. Iskreno rečeno, ovo će biti prilično težak zadatak za vas, ali možda ga i ispunite.

Zdravlje. Izbacujte negativnu energiju koje ste sada puni. Šetajte se, trčite, budite u pokretu, družite se sa pozitivnim ljudima – opustite se i rasteretite.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info