Jarac: Sedmični horoskop za period od 10.07. do 16.07.2017.

0

Posao. Poslovni segment se ne smiruje i u ovom periodu je to jednostavno baš tako. Prosto – ako očekujete pred sobom neke mirne dane, džaba ćete se nadati. Kontakt sa poslovnim saradnicima vam donosi nervozu, povremeno jedni druge izbacujete iz takta, dosta je promjena aktuelno, a i te kako je aktuelna i velika dinamika i živost. No, ništa od ovoga što se dešava neće vas spriječiti da ostvarite i te kako pozitivne rezultate ove sedmice. Imate mogućnosti da otpočnete neke nove poslove, da napravite solidne dogovore i da obezbijedite sebi vrlo profitabilne saradnje. Vidite da i nije toliko strašno, zar ne?

Ljubav. Pripadnici suprotnog pola se baš fino vrzmaju oko vas. Te hoće da vas bolje upoznaju te hoće da više pričaju sa vama te se interesuju za ono što radite. I tako dalje i tako dalje. U prevodu – traže izgovore da budu u vašoj blizini. Nemojte ni vi da se mnogo nećkate, odgovorite istom mjerom. Naravno ako ste zainteresovani. Ako niste, onda čekajte dok ne naleti neko ko će vam biti više “po volji”. U vašim emotivnim i bračnim relacijama vjerovatno će doći dani kada ćete moći da kažete da sve funkcioniše kako treba. Samo, ti dani neće biti tokom ove sedmice. U ovom periodu i dalje vam stoji ona varijanta – red normalne komunikacije, red frke i lošeg odnosa. Ako se još porodica miješa u odnos vas i partnera, onda je situacija duplo komplikovanija i teža.

Zdravlje. Stres je više nego prisutan i trudite se da ga “izbacite” kroz fizičke aktivnosti, ali i kroz opuštanje i češću relaksaciju, odmor.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info