Djevica: Sedmični horoskop za period od 10.07. do 16.07.2017.

0

Posao. Početkom sedmice Mjesec je u vašem polju poslovnih obaveza i odgovornosti i u opoziciji sa vladarom vašeg znaka Merkurom. Ovo i te kako označava da Djevice ulaze u jednu sedmicu koja će biti prilično opterećujuća, koja će im donositi stres, ali i gomilu poslova koje moraju završiti u kratkim vremenskim rokovima. Na druge i njihovu pomoć možete računati samo djelimično – više je nego izgledno da će svi nestati baš onda kada vam je najpotrebnije. Zato se spremite da većinu poslova završite sami. Ako je za utjehu, uspjećete da jednim dijelom smirite tenziju koja je postojala između vas i nadređenih.

Ljubav. Ako ste sami, neke osobe iz prošlosti ili koje od ranije znate se motaju oko vas, ali ima i novih ljudi u vašoj blizini. Sve u svemu, nimalo se ne osjećate loše. Zainteresovani ste da širite krug svojih prijatelja (čitajte: udvarača), topli ste, šarmantni i lako privlačite pažnju na sebe. Ukoliko imate neko tajni flert ili čak avanturu preko poslovnog segmenta – ovo će se u narednim danima razvijati baš, baš fino i donositi vam veliko zadovoljstvo. Djevice u emotivnim i bračnim odnosima uglavnom će u ovoj sedmici funkcionisati po principu dobrog razumijevanja i kvalitetne komunikacije sa partnerom. Nekih sitnih distrakcija će biti, ali one neće ići kroz vaš odnos, već kroz okolnosti kojima ste okruženi. Moguće je da će trzavice dolaziti iz porodičnog ili prijateljskog segmenta, bilo vašeg bilo vaše voljene osobe.

Zdravlje. Bolje se osjećate nego u prethodnom periodu. Energija i raspoloženje vam se polako vraćaju. Kod starijih su moguće blaže prehlade.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info