Blizanci: Sedmični horoskop za period od 10.07. do 16.07.2017.

0

Posao. Kad su već okolnosti na poslu takve kakve jesu (a iskreno rečeno, baš su nikakve i bez veze i turbulentne), onda vi morate biti pametniji i mudriji i gledati da ono što je do vas uradite na pravi način. Mozga, hvala Bogu, imate i više nego dovoljno, a na sve to sada imate i šarm i elokventni ste i možete i “žednog prevesti preko vode”, samo ako hoćete. Preuzmite inicijativu u nekim dogovorima, usmjerite ih na onu stranu koja vama odgovara i gledajte kako se sve polako odvija u vašu korist. Jedino je bitno – ne dozvolite da vas drugi izbace iz takta i natjeraju na neke nepromišljene akcije!

Ljubav. Koristite tranzitnu Veneru dok se šeta kroz vaše polje ličnosti. Sad ste em lijepi kao upisani em imate odličnu “žvaku” i možete vrtiti oko malog prsta pripadnike suprotnog pola, ali sve onako na finjaka – baš kao što vi to znate. Uživajte u pažnji kojom ste obasuti, zavrtite mozak onima koji su u vašoj blizini, igrajte se! Ušli ste u jaaaaako dobar period – ako budete željeli neku baš onako pravu emotivnu priču – i dobićete je! Sada sve samo zavisi od vas i od vaših potreba i želja. Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima dosta je bolja situacija, ali još uvijek to nije baš stabilno i sigurno. Neke osobe pokazivaće tendenciju da vam se miješaju u brak ili u vezu – sasijecite ovo u korijenu i ne dozvolite nikome da vam “kroji život” i govori kako treba da se ponašate. Sada možete i te kako uspostaviti odličan kontakt sa dragim vam bićem pa zato – potrudite se.

Zdravlje. Malo je stomak problem, a malo možete i “zakačiti” neke virusne i bakteriološke infekcije. Sve ostalo je u redu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info