Bik: Sedmični horoskop za period od 10.07. do 16.07.2017.

0

Posao. Vi jeste neizrecivo šarmantni u ovom periodu i možete da se izvučete iz raznih problema i neugodnih situacija vrlo lako, ali prosto – nemojte izazivati sudbinu. Iskreno i nije vam nešto do posla pa pokazujete tendenciju da obaveze završavate “kao mačka repom” – u prevodu, da zbrzate pa kako ispadne. Ako budete opomenuti ili iskritikovani, sami ćete biti krivi za to. Promjene u dogovorima će vas nervirati, a izvjesno je da ćete morati često da razgovarate sa ljudima koje biste najradije zaobišli u širokom luku.

Ljubav. Ako ste sami, vama je super. Malo čavrljate sa jednom osobom, malo sa drugom, malo sa sto petom. Malo se muvate, mnogo obećavate, ništa ne ispunjavate. Ma, može vam se. Došlo je i vaših pet minuta i imate namjeru da ih iskoristite do maksimuma. Da li će se iz sve ove priče, razgovorancije i flertovanja razviti zaista nešto što bi bilo vrijedno? Ma ko to zna – možda i hoće ako vi za to budete raspoloženi. Bikovi u emotivnim vezama i brakovima mogu partneru baš onako fino ići na živce tokom ove sedmice. Voljena osoba nije sklona da zatvori oči pred vašim flertovanjima i suviše prijateljskim ponašanjima prema tamo nekim drugim osobama. Ako ne želite svađu, malo kontrolišite sebe.

Zdravlje. Prvo i osnovno – morate biti oprezniji u saobraćaju, bilo da ste vozač ili pješak. Niste skoncentrisani, brzate suviše i ne gledate gdje idete. Otvorite četvore oči.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info