Preporučujemo: ne propustite novu seriju na HBO kanalu!

0

Od 7. jula, na HBO kanalu u okviru m:tel Open IPTV-ja, možete pratiti još jednu premijeru, ovoga puta serije „Sluškinjina priča“, napravljene prema nagrađivanom i najprodavanijem romanu Margaret Atvud.

Ova adaptacija novele govori o mjestu koje je suočeno sa ekološkom katastrofom i naglim smanjenjem nataliteta, kojim vladaju fundamentalizam i militarizam. Kao jedna od nekoliko preostalih plodnih žena, Ofred (Elizabet Mos) je sluškinja u Komandantovom domaćinstvu i dio je kaste žena primoranih na seksualno ropstvo. U ovom zastrašujućem društvu, Ofred mora da balansira između komandanata, njihovih okrutnih supruga i drugih sluškinja, gdje svako može da bude špijun. Njen jedini cilj je da preživi i pronađe ćerku koja joj je oduzeta. Ovu sjajnu priču o životu u jednom fiktivnom totalitarnom društvu donosi nam glumačka postava: Elizabet Mos, Samira Vajli, Ivon Strahovski i Džozef Fajns.

„Sluškinjina priča“ će se prikazivati na HBO kanalu svakoga petka, a dostupna vam je i u HBO videoteci.

Ekskluzivan TV sadržaj, poput ovog, koji vam nudi m:tel Open IPTV, može biti dio i vaše svakodnevice, a m:tel vam nudi poklon do 200 KM na Open računu, ukoliko odlučite promijeniti TV operatora i pridružiti se mnogobrojnim zadovoljnim korisnicima po mnogo čemu jedinstvenog Opena.  Ako tražite kvalitet, najbolji sadržaj i TV budućnosti, m:tel vam stoji na raspolaganju!

Za više informacija posjetite Open stranicu ili pozovite 0800 50 000.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info