Najpopularnije boje kose za Ljeto 2017.

0

Ljeto je idealno godišnje doba za novu frizuru! Naravno, cilj je da osvježite svoj izgled i stajling, a kako biste u tome i uspjele isporbajte neku od sljedećih boja koje su trenutno apsolutni hit u svijetu.

Prirodna nude


Kome odgovara: Svakoj ženi sa neutralnim tenom kao i ženama koje imaju prirodno plavu kosu. Izbjegavajte ovu boju ako imate hladni podten, jer možete izgledati “isprano” i bezlično.

Bogata smeđa


Kome odgovara: Smeđe nijanse odlično se slažu sa svakim tenom. Ženama sa svjetlijim tenom najbolje stoje tople nijanse mliječne čokolade, dok ženama sa tamnijim i maslinastim tenom najbolje pristaju tamnije nijanse smeđe, a kao što su moka, kakao ili espreso.

Vatrena crvena


Kome odgovara: Ako imate svijetao i hladan ten, birajte intenzivnije boje bakra. Topliji ten savršeno se slaže sa kestenjastim nijansama.

Plava sa izrastom


Kome odgovara: Pošto je dubina baze prirodne boje ono što koži daje raskošan izgled, plava sa izrastom dobro stoji skoro svima.

Suptilni pramenovi


Kome odgovara: Svaki ten i boja kose mogu izgledati fantastično zbog multidimenzionalnih efekata potcijenjenih pramenova.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info