Uživajte u Openu uz mjesečnu pretplatu od 0,99 KM

0

Uživajte uz m:tel Open pakete koji vam nude neograničene razgovore u fiksnoj i mobilnoj mreži, kvalitetan i brz internet, te fantastičan IPTV sadržaj. U  vremenskom  periodu od 1. jula do 31. avgusta 2017. godine, pripremili smo novu ponudu kojom dobijate odličan popust na cijenu mjesečne pretplate za bilo koji Open paket – samo 0,99 km za jedan mjesec.

U želji da svojim gledaocima, a pasioniranim ljubiteljima sporta ponudi najbolje, m:tel je odnedavno u okviru osnovnog Open IPTV paketa, bez dodatne nadoknade, uvrstio i dugo očekivane Sport Klub kanale na kojima se emituju vrhunski sportski sadržaji. Pored Spot Kluba, tu su i Eurosport kanali kao i svi Arenasport kanali, tako da ni jedan sportski događaj ne može proći mimo vas.

U Open sportskoj ponudi, između ostalog, možete uživati i u vrhunskom tenisu, Vimbldonu koji se igra na travnatim terenima Londona, od 3. do 16. jula 2017. godine. 

Podsjećamo vas da je u toku i promotivna akcija u kojoj korisnici koji promijene TV provajdera i odluče se za neki od Open IPTV paketa, mogu ostvariti uštede i do 200 KM. Dodatne informacije možete dobiti putem besplatnog telefona 08000 50 000 ili m:tel stranice.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info