Vodolija: Sedmični horoskop za period od 03.07. do 09.07.2017.

0

Posao. Merkur u polju poslovne svakodnevnice u kvadratnom je aspektu sa Uranom, a Mars u istom polju u aspektu opozicije sa Plutonom. Šta reći na ovo? Ako očekujete da vam početak sedmice bude iole miran, odmah ta svoja očekivanja bacite u vodu. Uhvatiće vas situacije “u mašinu” onog momenta kada otpočnete sa radom. Svačega tu može biti – i vaše ishitrenosti, nervoze, i loše komunikacije sa saradnicima i problema sa tehničkim uređajima, i pucanja dogovora – ma svega. Duboko udahnite i čekajte drugi dio sedmice – tada ćete već mirnije i opuštenije funkcionisati.

Ljubav. Izbjegavajte bilo kakva dešavanja i flertovanja “sa strane”, jer postoje izuzetno jake predispozicije da vas voljena osoba ili bračni partner neprijatno iznenadi i “uhvati na djelu” ili vidi neke poruke, pozive… Ako želite mirnu glavu, ovakve stvari zaobilazite u širokom luku. A i šta će vam, iskreno? Situacija sa voljenom osobom je sada relativno mirna i dobra, sa tendencijom da se poboljšava. Bolje planirajte neke zajedničke aktivnosti ili odlazak na godišnji odmor. Ukoliko ste sami, možete imati neke avanturice i dešavanja preko poslovnog segmenta, društvenih mreža, okoline. Koliko je to iole dobro za vas, to je već veliko pitanje. Sačekajte malo, u drugom dijelu sedmice Venera ulazi u vaše polje ljubavi i pratiće vas tokom cijelog jula mjeseca. Imaćete vi pravih emotivnih šansi na pretek, ne brinite.

Zdravlje. Vrijeme je da Vodolije ozbiljnije pristupe rješavanju svojih zdravstvenih problema. Promjene u životnim navikama su evidentne i više nego dobrodošle. Odradite kontrolu ukoliko je to potrebno, a kod nekih od vas to zaista jeste.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info