Vaga: Sedmični horoskop za period od 03.07. do 09.07.2017.

0

Posao. Vrlo je moguće da ćete u prvim danima ove sedmice imati izrazito lošu komunikaciju sa onima sa kojima sarađujete. Obratite veliku pažnju na kontakt i na odnos sa autoritetima i šefovima, jer može doći do “varnica” i napetih razgovora. Neke promjene se dešavaju koje vam ne odgovaraju, ali u ovom trenutku nećete moći da utičete na njih. Stišajte se malo pa pokušajte u drugom dijelu sedmice, kada energija i okolnosti već idu u vašu korist. Ne budite drastični po nekim pitanjima, možete pronaći kompromisno rješenje. Vaše polje karijere još neko će vrijeme biti uzburkano, ali polako izlazite iz najkomplikovanijeg perioda.

Ljubav. Vladar partnerskih odnosa, planeta Mars, početkom je sedmice u tačnom aspektu opozicije sa Plutonom, dok je vaša vladarka Venera na fiksnoj zvijezdi Algol. Realno gledano, ovo nisu nimalo dobri aspekti za mir, stabilnost i emotivni balans između vas i voljene osobe ili bračnog partnera. Naprotiv, i te kako je moguće da u prvim danima ove sedmice oboje budete strašno napeti, isključivi jedno prema drugom, posesivni i dramatični. U tim danima valjalo bi izbjegavati bilo kakve opterećujuće ili čak konfliktne situacije i čekati drugi dio sedmice, a koji će donijeti mirniju energiju i rasterećenost. Ulazak Venere u znak Blizanaca vama savršeno odgovara, jer je to vama srodan znak i učiniće da ste nekako ponovo “svoji” – lepršavi, optimistični, entuzijastični. Ukoliko ste sami, sada možete miješati posao i ljubav, što se na duži rok neće pokazati kao dobro. Ako putujete, već postoje realnije šanse da sretnete nekoga ili upoznate osobu koja će vam biti jako zanimljiva.

Zdravlje. Mogući su problemi sa grlom, prehlade i infekcije disajnih puteva. Ako imate problema sa štitnom žlijezdom, mogli biste na kontrolu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info