Strijelac: Sedmični horoskop za period od 03.07. do 09.07.2017.

0

Posao. Nikako početkom ove sedmice ne možete da se usaglasite sa poslovnim partnerima i saradnicima. Dolazi do neočekivanih promjena, naravno u posljednjem trenutku, što dovodi u pitanje i vašu voljnost da radite, ali i sam projekat ili dogovor. Izgurajte kako znate i umijete prvi dio sedmice, trudite se da budete pribrani i smireni. Ostatak ovog perioda već donosi bolje uslove za rad i kvalitetniju komunikaciju i dogovore sa onima sa kojima sarađujete. Ako ste pokrenuli neke priče vezane za inostranstvo, sada se aktivirajte više, jer brzo možete doći do kvalitetnih rezultata.

Ljubav. Prvih par dana ove sedmice može biti posebno naporno za one koji su u dužim emotivnim vezama i bračnim zajednicama. Neki od vas čak mogu doći i u fazu da prekinu odnos u kojem su. Potrudite se da ne provocirate voljenu osobu, ali i da ne povlačite neke drastične poteze. Stvari će krenuti ka smirenju u drugom dijelu ove sedmice kada ćete vi i voljena osoba lakše uspijevati da se nađete po svim pitanjima i kada će komunikacija biti neuporedivo bolja. Razmislite o svojim odlukama, jer je moguće da nećete moći da ih povučete. Ukoliko ste sami, sada ćete mnogo lakše ostvarivati kontakte sa suprotnim polom. Jedna osoba već počinje da vam jasno daje do znanja da joj se istinski dopadate i na svaki mogući način se trudi da dopre do vas. Mogli biste da razmislite o tome da joj date šansu.

Zdravlje. Krenuli ste da pravite neke promjene i u svojim životnim navikama, ali i u odnosu prema svom organizmu i zdravlju. Vrlo brzo će krenuti da se ispoljavaju pozitivni rezultati. Očekujte porast energije i poboljšanje zdravstvenog stanja već u drugom dijelu sedmice.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info