Škorpija: Sedmični horoskop za period od 03.07. do 09.07.2017.

0

Posao. Moraćete da napravite velike promjene u svojim planovima, jer je evidentno da oni sada ne mogu biti realizovani. Shvatate da morate da funkcionišete na drugačiji način i da nađete nove pristupe problemima koji su aktuelni. Može početkom sedmice biti nekih varnica i napetosti između vas i kolega pa pokušajte da ne dolivate ulje na vatru, već da smirujete situaciju. U drugom dijelu sedmice Merkur ulazi u vaše polje karijere i znak Lava – očigledno je da polako počinjete da ostvarujete svoje poslovne ciljeve. Slijede vam bitni dogovori sa više poslovnih saradnika, koji bi trebalo da budu dosta uspješni po vas.

Ljubav. Sam početak sedmice može duboko prodrmati i vas, ali i partnera, a svakako će imati jedan jak uticaj na stanje u vašim emotivnim vezama i brakovima. Postoji ogromna, suštinska potreba da se nešto promijeni, jer shvatate da na ovaj način više nećete moći da funkcionišete. Doduše, da se ne lažemo – i vi i voljena osoba ćete jednim dijelom sve ovo predramatično shvatiti – kao da je borba na život i smrt, a ne za uspostavljanje nekog mira i stabilnosti u vašoj vezi. Vi ste preosjetljivi, partner je prezahtjevan – možda bi bilo najbolje da iskulirate par dana i jedno i drugo pa da ponovo razgovarate kada se strasti smire. Drugi dio sedmice će donekle poboljšati situaciju između vas dvoje, ali daleko ste još uvijek od ravnoteže koja vam je potrebna. Ukoliko ste sami, shvatate da je kranje vrijeme da uvedete neke promjene kod sebe. Niste zadovoljni svojim emotivnim životom i nijedna osoba vas sada zaista ne “dotiče”. Ili idite negdje na odmor i ispraznite glavu u potpunosti ili se bacite na rekreaciju. I jedno i drugo će vam prijati.

Zdravlje. Preosjetljivost, velike promjene raspoloženja, promjenjiv pritisak, nesanica i nervoza – sa svim ovim ćete se suočavati tokom ove sedmice.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info