Ribe: Sedmični horoskop za period od 03.07. do 09.07.2017.

0

Posao. Malo povucite ručnu kočnicu u komunikaciji sa poslovnim partnerima i saradnicima u prvim danima ove sedmice. Niti ste vi u bajnom raspoloženju niti oni pa je potrebno da se “utišate” da ne bi došlo do nekih nepredviđenih dešavanja i tenzija. Neke promjene se dešavaju koje vam ne prijaju i sa kojima ćete imati problem da se uskladite, ali niko vas ne pita – moraćete da radite onako kako vam se kaže pa se sa tim pomirite. U drugom dijelu sedmice Merkur ulazi u vaše polje poslovne svakodnevnice – očekujte da je pred vama period kada ćete imati bolju komunikaciju i sa kolegama, ali i sa osobama sa kojima sarađujete. Štaviše, neke nove poslovne šanse počinju da se otvaraju pred vama.

Ljubav. Problemi od ranije, koje niste riješili sa emotivnim ili bračnim partnerom, ponovo će postati aktuelni početkom sedmice. Voljena osoba je posebno nervozna, a ni vi niste baš u savršenom raspoloženju i balansu pa lako može doći do rasprava i svađa, na svu sreću – kratkotrajnih. Iskulirajte par dana i vidjećete da će stvari početi polako da liježu na svoje mesto. Venera ulazi u vaše polje doma u drugom dijelu sedmice i donijeće lakšu i opušteniju komunikaciju sa osobom koju volite. Ukoliko ste sami, više osoba u ovom periodu se vrzma oko vas i pokušava da vas osvoji. Neke od njih idu preko poslovnog segmenta, druge preko prijatelja, izlazaka, društvenih mreža. Iako je veliko pitanje da li je bilo koja od ovih osoba zaista prava za vas, ništa vam ne bi falilo da se malo opustite i provedete. Pokušajte, ništa vas ne košta. Sigurno je da će makar jedna od njih imati “ključ” za vaše srce.

Zdravlje. Obratite pažnju na ishranu. Dalje, moguća je sunčanica ili alergijske reakcije. Neki od vas mogu se i prehladiti ili dobiti manju virusnu infekciju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info