Rak: Sedmični horoskop za period od 03.07. do 09.07.2017.

0

Posao. Dosta izazova i napetosti vas očekuje u prvim radnim danima. Ne budite brzopleti – za vas je bolje da u ovom periodu ne žurite, jer je više nego izvjesno da ćete u žurbi napraviti grešku. Naravno, obratite pažnju na svoj “dugačak jezik”, ali vodite i računa ako radite sa papirima, dozvolama, važnom dokumentacijom. U drugom dijelu sedmice Merkur ulazi u vaše polje posla i finansija i donijeće vam veliku angažovanost, mnogo dogovora i otvorenije prilike da pokrenete neke nove poslovne priče. Ukoliko ste privatnik, moguća su veća ulaganja u ovoj sedmici.

Ljubav. Mars u vašem znaku je u tačnoj opoziciji sa Plutonom iz polja ozbiljnih emotivnih i bračnih partnerstava početkom ove sedmice. Dani koji su pred vama ne mogu vam donijeti zadovoljavajući odnos sa osobom koju volite, jer će i kod vas i kod nje biti jako prisutni i nervoza i isključivost, a da ne pričamo i o posesivnosti i ljubomori koje će takođe biti vrlo aktuelne. I vi i voljena osoba možete pretjerivati u nekim zahtjevima jedno prema drugom i pokušavati da ostvarite dominaciju i kontrolu u vezi. U ovakvim danima najbolje je ne raditi ništa, jer je malo vjerovatno da bilo kakva akcija i upadanje u rasprave može bilo šta riješiti, naprotiv, samo možete doći u još goru poziciju. Ukoliko ste slobodni, Venera ulazi u vaše polje tajni, a aktivira vam se i poslovni segment. Moguće je da gajite tajnu simpatiju prema nekome sa kim ste poslovno povezani. Doduše, ovi aspekti se kod nekih od vas mogu manifestovati i kroz flertove sa više osoba ili ulaskom u avanturu sa nekim za koga znate da nije slobodan.

Zdravlje. I dalje ste dosta nestabilni po pitanju zdravlja i jedino što vam se može preporučiti jeste da nađete dovoljno vremena za odmor i opuštanje. To vam je sada zaista potrebno.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info