Ovan: Sedmični horoskop za period od 03.07. do 09.07.2017.

0

Posao. Planete mijenjaju znake – ove sedmice su to i Venera i Merkur – i ova promjena će donijeti Ovnovima u poslovnom segmentu lakše funkcionisanje i produktivnije razgovore i susrete sa partnerima i saradnicima. Vi još uvijek nemate dovoljno snage da napravite neke drastične promjene, ali možete računati na povoljne okolnosti koje će vam otvarati put ka onome što želite. Nezaposleni neka se aktiviraju u većoj mjeri, jer ulaze u fazu u kojoj će lakše doći do posla. Mogući su problemi sa papirima, dozvolama ili teška komunikacija, ali samo u prvim danima ovog perioda.

Ljubav. U ovu sedmicu ulazite sa direktnom opozicijom vašeg vladara Marsa sa Plutonom. Dodatno naglašen znak Škorpije tranzitnim Mjesecom donijeće vam dane koji su protkani velikim intenzitetom, dramatičnim promjenama raspoloženja i osjećajem da neke situacije ne možete da izdržite. Naročito će biti naglašeni posesivnost, ljubomora, opsesivnost – cijela paleta fatalnih osjećanja koja mogu napraviti i te kakvu zbrku u vašim emotivnim vezama i bračnim partnerstvima (naročito ovim drugim). Sve ovo će biti potencirano u jačem intenzitetu u prvom dijelu sedmice – u tim danima budite spremni da povučete ručnu kočnicu i da se ne uplićete u većoj mjeri u rasprave sa partnerom. Od drugog dijela sedmice ulazite u mirniju zonu i dobijate način da riješite probleme. Ukoliko ste slobodni, ulaskom Venere u vaše polje komunikacije, pokreta, novih kontakata, dobićete priliku za nova poznanstva, flert i zanimljive razgovore sa suprotnim polom. Neko će ubrzo privući vašu pažnju.

Zdravlje. Dobijate nešto bolju energiju ove sedmice, ali to još uvijek niste “stari vi”. Umor i iscrpljenost pratiće vas i tokom ovog perioda.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info