Lav: Sedmični horoskop za period od 03.07. do 09.07.2017.

0

Posao. Nepovoljni aspekti početkom ove sedmice mogu donijeti prekid komunikacije sa poslovnim partnerom, čak i same saradnje. Takođe, problemi u planovima koje ćete morati da rješavate u hodu. U suštini, prvi dani sedmice će vam donijeti veliku dinamiku, užurbanost i jedan jak tempo sa kojim ćete se prilično teško boriti. Ulazak Merkura u vaš znak u drugom dijelu sedmice donijeće vam dobre mogućnosti da se pričom izvučete iz svake situacije, ali će vas i pokrenuti u pravcu stvaranja novih poslovnih kontakata. Angažujte se, jer ovo što radite sada vrlo brzo će dati svoje rezultate. Vrijeme je i da se nezaposleni pokrenu.

Ljubav. Početkom sedmice ste nervozn i bilo bi baš fino kada biste te svoje nemire usmjerili na neku drugu stranu, a ne ka voljenoj osobi ili bračnom partneru. Doduše, ni ostatak sedmice vam nije baš bajan, ali tu se ne može trenutno ništa posebno učiniti – pokušajte da održavate postojeće stanje u svojim emotivnim relacijama i nadajte se boljim danima, koji uskoro dolaze. Ukoliko ste slobodni, Venera ulazi u vaše polje prijatelja, društvenih mreža, izlazaka i druženja. I te kako je moguće da neko “baci oko na vas”, a ni vi nećete biti ravnodušni. Pokrenite priču i vidite vrijedi li se truditi ili ne.

Zdravlje. Stres uzima danak kod nekih od vas i možete se osjećati prilično iscrpljeno, a kod pojedinih Lavova se mogu pojaviti i problemi sa kardio-vaskularnim sistemom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info