Jarac: Sedmični horoskop za period od 03.07. do 09.07.2017.

0

Posao. Poslovni segment u ovom periodu nije stabilan i sigurno je da će vam biti potrebno mnogo živaca da prvih par dana ove sedmice izgurate kako treba. Mnoštvo obaveza će vas “napasti” sa svih strana i trebaće vam prilično truda da sve ovo “ispeglate” i odradite kako treba. Naravno, moguće su i greške pa se potrudite da budete pažljivi i da se organizujete ako je to ikako sada moguće. Drugi dio sedmice donijeće smirenje i rasterećenost i konačno ćete moći malo da odahnete.

Ljubav. Čini se da ste i vi sami zaboravili kako to izgleda kad sa voljenom osobom funkcionišete bez napetosti i bez dramatičnosti u svakom trenutku. Nažalost, ako očekujete neka bolja predviđanja za ovu sedmicu – ništa od toga. Nestabilno stanje se nastavlja i dalje, s tim što vam prvih par dana ovog perioda može biti zaista naporno. Vi i partner ćete uspjeti makar jednom da se “dokačite” i isvađate. Uopšte nije važno da li su u pitanju neke bitne stvari ili samo sitnice – poenta je da ni jedno ni drugo nećete umjeti da prećutite i spustite loptu. Ukoliko ste sami, Venera koja vlada vašim poljem ljubavi, ulazi u znak Blizanaca i vaše polje posla, ali i funkcionisanja na dnevnoj bazi. Sada zanimljive osobe možete sresti na radnom mjestu ili u nekoj svojoj najbližoj okolini. No, sve za sada može ostati samo na nivou zanimljive komunikacije.

Zdravlje. Mogu vas mučiti stomačni problemi i to najviše zbog nervoze koja je jako prisutna. Mogli biste da obratite pažnju i na grlo, jer ste tu prilično sada osjetljivi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info