Djevica: Sedmični horoskop za period od 03.07. do 09.07.2017.

0

Posao. Nestabilnost, nervoza, promjene koje vam se ne dopadaju – sve je to aktuelno u poslovnom segmentu u prvom dijelu sedmice. Ništa neće ići po vašim planovima, saradnici će vas iznenađivati svojim postupcima ili zahtjevima i, generalno gledano, moraćete dosta da se uzdržavate da bi se sve ovo na zadovoljavajući način “ispeglalo”. Venera u drugom dijelu sedmice ulazi u vaše polje karijere. Iako pravi nepovoljan aspekt na vaš znak, ovo je tip energije sa kojim se vi dobro snalazite, tako da možete očekivati porast komunikacije sa saradnicima, ali i mogućnosti za neke nove dogovore.

Ljubav. U prvih par dana ove sedmice vaš vladar Merkur je u aspektu kvadrata sa Uranom. U emotivnim vezama i brakovima ovo može doneti nervozu, iznenadne situacije i odluke zbog kojih biste se mogli kasnije pokajati. Takođe, kod nekih od vas može se pokrenuti i želja za avanturom i ulaskom u nešto od čega će vas kasnije samo glava boljeti. U ovim danima najbolje je povući se iz konflikta sa voljenom osobom, jer ne može donijeti ništa dobro. Sačekajte drugi dio sedmice kada je situacija dosta mirnija i kada sa emotivnim partnerom možete razgovarati hladne glave i u mnogo opuštenijem maniru. Ostatak ovog perioda donijeće jačanje povezanosti između vas i voljene osobe. Ukoliko ste sami, teško odolijevate nečijim “napadima”. Mogući su kontakti preko društvenih mreža, avanture za jednu noć, ali i ulazak u priču sa zauzetim osobama.

Zdravlje. Stres je prisutan, a imunitet i nije baš najbolji. Lako ćete u ovoj sedmici biti podložni virusnim, bakteriološkim infekcijama, prehladama. Takođe, imaćete problema i sa varenjem. Od drugog dijela sedmice slijedi vam blago poboljšanje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info