Blizanci: Sedmični horoskop za period od 03.07. do 09.07.2017.

0

Posao. Poslije početne nervoze u poslovnom segmentu, koju će vam ova sedmica svakako donijeti, ulazite u jedan lakši i šansama ispunjeniji period. Što se prvih par dana tiče, jedan savjet za vas – očas posla možete urušiti nešto što ste dugo pokušavali da izgradite i možete sebe dovesti čak i do finansijskog gubitka ukoliko ne budete umjeli da stanete. Ostatak ovog perioda donijeće vam potrebne sposobnosti, ali i otvorene prilike da pokrenete neke nove poslovne priče. Imate dovoljno i snage i inicijative, ali ste i slatkorječivi i lako ćete “obrlatiti” one sa kojima ste u pregovorima.

Ljubav. Vaš vladar Merkur je početkom ove sedmice u kvadratu sa Uranom, što će definitivno uticati na vaše raspoloženje. Bićete jako nervozni i sve shvatati kao emotivni pritisak na sebe, a na neke izjave ili postupke od strane voljene osobe možete dosta burno reagovati. Bar u prvim danima ovog perioda potrudite se da iskulirate onda kada je to potrebno. Možda bi najbolje bilo da se okrenete drugim prioritetima – naročito onim poslovnim i finansijskim, a da emotivni segment stavite na dnevni red tek kada malo ohladite glavu. Pošto ove sedmice Venera ulazi u vaš znak i polje ličnosti, sve ono što hoćete partneru da kažete, možete, ali na neki mnogo ljepši, jednostavniji, lepršaviji način. Prisustvo ove planete slobodnim Blizancima privući će u život mnogo udvarača i novih ljubavnih prilika. Sada ćete lako ostvarivati kontakte sa suprotnim polom. Iz ovih dešavanja mogu se izroditi i neke lijepe i zanimljive priče.

Zdravlje. Nervoza će još uvijek biti prisutna – nekima od vas od stresa može i “proraditi” čir. Od drugog dijela sedmice osjetićete smirenje i pad tenzija.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info