Bik: Sedmični horoskop za period od 03.07. do 09.07.2017.

0

Posao. U prvom dijelu sedmice – nervoza, nervoza, nervoza. Vi ste “laki na jeziku”, a ne izgleda da će vaši sagovornici imati namjeru da vam popuštaju. Očas posla može doći do sukoba, do pucanja nekih dogovora. Pokušajte da mjerite riječi, ne funkcionišite impulsivo i možda i prođete ovih par dana kako treba. Drugi dio sedmice donosi već potpuno drugačiju priču. Vaša vladarka Venera ulazi u znak Blizanaca i moći ćete na lakši način da postignete dogovore sa partnerima i saradnicima. Bićete izuzetno šarmantni, spremni na pregovore, ali i na kompromise i ovi dani vam mogu donijeti zanimljive priče.

Ljubav. Vaša je vladarka na ulasku u ovu sedmicu na fiksnoj zvijezdi Algol, koja donosi intenzivna osjećanja i ponašanja, a u isto vrijeme Mjesec je u znaku Škorpije – polju koje kod vas vlada emotivnim i bračnim partnerstvima. Ako kažemo da je i vladar partnerstava Mars trenutno u dosta “neudobnoj” poziciji, jasno vam je otprilike kakva je sedmica pred vama – neće se znati ko je opsesivniji i ljubomorniji – da li vi ili voljena osoba. Oboje možete imati vrlo dramatična i promjenjiva ponašanja, emotivno ucjenjivati jedno drugo i, naravno, jako destabilizovati odnos. Za bilo kakva razrješenja i “obračune” sačekajte drugi dio sedmice – tada će se strasti između vas dvoje stišati i biće moguće normalno razgovarati. Slobodnim Bikovima se, vrlo moguće, dopada više osoba u ovom trenutku. Sa jednom od njih mogli biste iznenada odlučiti i da otpočnete nešto, ali pripremite se da će ovo biti kratkotrajno. Trenutno ne možete dobiti ništa posebno, osim avanture ili priče za jednu noć.

Zdravlje. Obratite pažnju na grlo, jer vam je ove sedmice jako osjetljivo. Moguće su prehlade, infekcije. Neki od vas mogu imati i tegobe sa štitnom žlijezdom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info