Vodolija: Mjesečni horoskop za JULI 2017. godine

0

Posao. Početkom mjeseca, 2. jula, Mars koji vlada vašim poljem posla i karijere pravi opoziciju sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju tajni. To vas upozorava da izbjegavate bilo kakve mahinacije, tajne kanale i sumnjive načine poslovanja. U protivnom se možete naći u nevolji i na gubitku, kako novca, tako možda i posla. Merkur od 6. do 26. jula prolazi kroz znak Lava i vaše polje partnerstva i javnosti. Donijeće vam mnogo sastanaka i kontakata sa poslovnim partnerima gdje ćete razmatrati planove u vezi načina realizacije zajedničkih poslova. Najviše će riječi biti o logistici i načinu finansiranja. Vaši prijedlozi će biti većim dijelom prihvaćeni i uspjećete da zaključite još jedan ugovor koji će vam u budućnosti donijeti očekivani profit. Dogovori sa poslovnim partnerima će vam otvoriti mogućnosti da proširite vaše poslovanje ili lepezu vaših usluga. Venera prolazi do kraja mjeseca kroz vaše polje zabave i kreativnosti, što će vam omogućiti da spojite ugodno sa korisnim i da radite ono što volite, kao i da sa više vedrine i entuzijazma pristupate vašim radnim zadacima. Na finansijskom polju vas očekuje uglavnom povoljan period. Dobici vas očekuju 14. i 18. jula, kada Merkur i Venera budu pravili pozitivne aspekte sa Jupiterom. Imaćete dobar osjećaj za investicije i obrt novca, što će vam uvećati saldo na računu.

Ljubav. Ako ste u vezi, zahvaljujući Merkuru koji će veći dio jula prolaziti kroz vaše polje braka i partnerstava, bićete komunikativni i puni inicijative, što će prijati vašem partneru. Pronalazićete nova zajednička interesovanja i imaćete ideje o tome šta bi vam mogli biti sljedeći zajednički ciljevi. Vaš partner će pozitivno reagovati na vaše prijedloge, jer znate šta želi. 19. jula će Merkur praviti trigon sa Saturnom što će vam donijeti sklad i stabilnost u emotivnoj vezi. U skoro svemu ćete se dobro razumjeti sa voljenom osobom i o svemu ćete se dogovarati. Bićete jedno prema drugom iskreni i otvoreni. Trigon Merkura sa Uranom, 24. jula, donijeće vam neočekivanu priliku da odete na kraće putovanje i dobro se provedete. Slobodni, Venera koja prilazi kroz vaše polje zabave će vas motivisati da više izlazite, da se družite i da se zabavljate. Upoznaćete osobu koja će vas privući i koju ćete pokušati da osvojite. Otkrićete da imate slična interesovanja i da lako ulazite u komunikaciju o raznim temama. Privući će vas intelekt te osobe. S druge strane, bićete skloni da je idealizujete. Da biste otišli korad dalje ka ulasku u vezu, potrebno je da budete realni, jer ova osoba neće lako pristati na to.

Zdravlje. Sve do 20. jula će vaše zdravlje biti promjenjivo i osjetljivo. Potrebno vam je više kretanja i svakodnevne fizičke vježbe ili neki vid rekreacije. Ako budete statični i ne budete se dovoljno kretali, vaš imunitet će oslabiti. Izbjegavajte da duže vrijeme boravite u klimatizovanim prostorijama u kojima je velika razlika u temperaturi u odnosu na spoljnu.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info