Vaga: Mjesečni horoskop za JULI 2017. godine

0

Posao. Tokom dvije trećine jula, do 20. i 22. u mjesecu, Mars i Sunce prolaze kroz vaše polje posla i karijere. Osjećaćete veliki pritisak i potrebu da radite napornije i da se takmičite sa vremenom, dok vam okolnosti neće ići na ruku. To će biti naročito vidljivo početkom mjeseca, tačnije 2. jula, kada Mars bude pravio opoziciju sa Plutonom. Bićete preopterećeni obavezama, što će ometati vaš privatni život. Moglo bi doći do konflikta sa nadređenim osobama ili osobama od autoriteta, čak i do raskida jedne saradnje. U odnosima sa osobama na visokom položaju, kao što su direktori i ugledni ljudi, nailazićete na tenzije i neslaganja i 10. jula, kada Sunce bude pravilo opoziciju sa Plutonom. Potrebno je da budete otvoreni na kompromise i da ne insistirate previše na svojim stavovima. Merkur koji prolazi kroz vaše polje saradnika, prijatelja, timskog rada i društvenih organizacija, što vam donosi pogodnosti na polju poslovne saradnje, 19.jula pravi trigon sa Saturnom i pomaže vam da ostvarite napredak u razvoju dugoročnih projekata. Druga polovina mjeseca vam je povoljna za saradnju sa starijim osobama ili onima sa dugogodišnjim iskustvom u svom polju djelatnosti. Bićete u prilici da sebe istaknete u prvi plan i da proširite svoju poslovnu ponudu. Imajte u vidu mogućnost neočekivanih teškoća u odnosima sa pojedinim poslovnim partnerima, jer će Mars i Sunce praviti kvadrat sa Uranom. Na polju novca ćete biti opterećeni sporim prilivom prihoda na račun. Troškovi će vam biti uvećani pa nije vrijeme za veće investicije. Nakon 22. jula će doći do poboljšanja i uspjećete da dio po dio rješavate finansijske teškoće i budete na dobitku.

Ljubav. Ako ste u vezi, vaš partner se može osjećati zapostavljeno, jer ćete često biti odsutni zbog obaveza, a kada budete zajedno, bićete ili umorni ili napeti. Povremeno ćete biti skloni da reagujete impulsivno na potrebe voljene osobe. Ako se ne budete sjetili da je voljena osoba pored vas da vas razumije i podrži, rizikujete da dođe do zahlađenja u vašem odnosu. Ono što bi vam najviše prijalo, što bi vam pomoglo da se opustite, unesete više sklada u vašu emotivnu vezu i uživate u društvu voljene osobe je da odete zajedno na odmor, na putovanje. Imaćete tako dovoljno vremena jedno za drugo. Između 18. i 21. jula budite pažljivi, jer ćete oboje biti napeti i skloni naglim reakcijama. Izbjegavajte sukobe i rasprave. Slobodni, bićete promjenjivo raspoloženi kada se radi o mogućnosti da započnete novu emotivnu vezu. Postoji osoba koja vas privlači i sa kojom ste već u površnom kontaktu. Postoji nešto što vas kod te osobe privlači, ali postoji i nešto što vas odbija. Skloni ste i da idealizujete u izvjesnoj mjeri tu osobu, što vam može donijeti razočaranje. U jednom trenutku ćete postati bliskiji sa njom, ali ćete se nakon toga početi povlačiti. To će vam otežati razvoj emotivnog odnosa.

Zdravlje. Vaše raspoloženje će u julu najviše od svega uticati na stabilnost vašeg zdravlja. Što više budete opušteni i vedriji, to će i vaše zdravlje biti bolje. Potrebno je da svakog dana izdvojite neko vrijeme da se bavite nečim što volite i što vas ispunjava. Budite više u kontaktu sa prirodom i okruženi pozitivnim i dragim ljudima. To će vas činiti srećnim i zdravim.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info