Strijelac: Mjesečni horoskop za JULI 2017. godine

0

Posao. Na početku mjeseca, 5. i 6. jula, Merkur ulazi u znak Lava, a Venera ulazi u znak Blizanaca i vaše polje partnerstava. To će vam donijeti više kontakata sa poslovnim partnerima, mogućnost ulaska u nove vidove saradnje, mogućnosti sklapanja novih ugovora koji mogu da se pokažu profitabilnim u budućnosti. Pažljivo procijenite s kim ćete da ostvarite novo poslovno partnerstvo i kakav ćete ugovor ili sporazum da potpišete. Merkur će praviti kvadrat sa Uranom, što će vas činiti brzopletim i nepromišljenim. Ne bi valjalo da se upustite u nešto što je, samo po sebi, rizično i neprovjereno i što bi vam moglo nanijeti više štete nego koristi. Druga sedmica u julu će vam otvoriti mogućnost za dobitke na polju saradničkih odnosa. U drugoj polovini jula će se pojačati opasnost od ulaska u rizične poslove zbog kvadrata Marsa sa Uranom, 18. jula, pa vam se preporučuje veliki oprez. Do 20. odnosno 22. jula, Mars i Sunce će prolaziti kroz vaše polje platnog prometa. Već 2. jula će Mars praviti opoziciju sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju novca, a takođe će Sunce praviti opoziciju sa Plutonom 10. jula. Preporučuje vam se da u ovom periodu izbjegavate velike finansijske transakcije i investicije, a posebno da izbjevagate zaduživanja. Poslovanje sa sumnjivim ljudima ili bavljenje nekakvim nelegalnim tokovima novca bi vas moglo dovesti u nezgodan položaj ili vam nanijeti gubitak. U drugoj polovini jula će vam trigon Merkura sa Saturnom pomoći da dovedete svoje finansijse u stabilnije stanje.

Ljubav. Ako ste u vezi, Venera će do kraja mjeseca da prolazi kroz vaše polje ljubavi i partnerstva, što će vam donijeti pogodnosti da svoju emotivnu vezu poboljšate i da osmislite kako ćete provoditi zajedničko vrijeme sa voljenom osobom. Uživaćete u razgovorima o raznim temama i razmjenjivaćete ideje o zajedničkim ciljevima. Oko mnogo toga ćete se slagati. Sredinom jula će Merkur praviti sekstil sa Jupiterom, što je pravo vrijeme da odete na zajednički odmor ili putovanje, gdje ćete moći da se jedno drugom posvetite i kvalitetno provodite zajedničko vrijeme. Jedno drugom ćete pružati podršku, u svemu ćete se dobro razumjeti, dobro ćete se zabavljati i tako ćete ostvariti bolju bliskost i unaprijediti vašu vezu. Slobodni, bićete druželjubivi i više ćete vremena trošiti na izlaske i zabavu. Neko će vam privući pažnju, ali ćete i vi nekom drugom privući pažnju. Doći ćete u situaciju da ćete pokušavati da osvojite osobu koja vam se dopada i da neko vas pokuša da osvoji. Naći ćte se i u neočekivanim situacijama, da na jednoj zabavi imate vezu na jednu noć, a da vas poslije toga ista osobe ne bude privlačila za nešto više. Ako uđete u novu vezu, ista će biti na samom početku nestabilna.

Zdravlje. Osjećaćete potrebu da se više krećete, da budete na čistom vazduhu u prirodi. Najviše će vam prijati planinski vazduh pa vam se preporučuje da odete na izlet u planine. Duže šetnje ili trčanje će vam odgovarati kako biste svoju kondiciju održali u optimalnoj formi. Više nego obično ćete upražnjavati neki vid sportsko-rekreativnih aktivnosti.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info