Škorpija: Mjesečni horoskop za JULI 2017. godine

0

Posao. Na početku jula može se dogoditi da vam izostane podrška koju očekujete u vezi jednog poslovnog projekta, a što se najprije može odnositi na finansijsku podršku. Vaš vladar Mars pravi opoziciju sa Plutonom, što može dovesti i do raskida jednog poslovnog partnerstva. Neki planovi će vam ovim nepovoljnim aspektom biti poremećeni i bićete primorani da ih mijenjate ili prilagođavate. Izbjegavajte ulazak u veće finansijske transakcije i investicije. Saradnja sa inostranim partnerima vam neće dobro funkcionisati do 10. jula, a to je i period kada vam se ne preporučuju poslovna putovanja. Merkur će između 6. i 26. jula prolaziti kroz vaše polje posla i karijere i kroz znak Lava. Umjećete da se probijete u prvi plan i privučete pažnju klijenata svojim radnim vještinama i nastupom. Pružiće vam se pogodne mogućnosti da poboljšate saldo na svom računu i ostvarite bolju zaradu u odnosu na protekli period. Merkur će 14. jula praviti sekstil sa Jupiterom koji vlada vašim poljem novca. Imaćete investicioni plan dobro osmišljen i dobro organizovan. Venera će praviti trigon sa Jupiterom 18. jula i donijeće vam dobitke kroz investicione fondove i tokove novca. Imaćete pojačan platni promet i pratiće vas srećne okolnosti. Mars ulazi u vaše polje posla 20. jula, a nakon toga i Sunce, što će vam pojačati motivaciju. Vaše rukovodeće sposobnosti će biti pojačane i vaša inicijativa će vam otvoriti mnoga vrata.

Ljubav. Ako ste u vezi, više nego obično ćete razgovarati sa partnerom o raznim temama i većina tih tema će biti zabavnog karaktera i odnosiće se na vaša zajednička interesovanja i svakodnevne stvari. Oboje ćete uživati u tim razgovorima, jer će vas činiti opuštenim i omogućiće vam da poboljšate emotivni odnos. Saznaćete i nešto više o potrebama i očekivanjima voljene osobe. Trigon Venere koja vlada vašim poljem ljubavi i partnerstva sa Jupiterom u drugoj polovini jula donosi vam lijepe trenutke sa partnerom u kojima ćete oboje uživati. Mogli biste da taj period iskoristite da odete zajedno na odmor u inostranstvo gdje biste se dobro proveli i to bi vam ostalo u sjećanju kao jedan od boljih zajedničkih perioda udvoje. Slobodni, osoba koju želite da osvojite i započnete sa njom novu emotivnu vezu djelovaće vam previše ležerno i neozbiljno u početku, jer će pokazivati interesovanje samo za zabavu i površne kontakte. Djelovaće vam kao da vas ne primećuje i da nije zainteresovana. U stvari, vi sami nećete primjećivati skrivene signale koje vam šalje. Zahvaljujući povoljnom uticaju Venere, imaćete velike šanse da uđete u novu vezu, pod uslovom da pažljivo i realno sagledate šta vam je činiti.

Zdravlje. Do polovine jula vam je potrebno više kretanja. Ako se potrudite da budete u optimalnoj fizičkoj kondiciji, to će vam pomoći da prevaziđete trenutke umora i padove energije kojih će biti povremeno. Izbjegavajte pretjerano izlaganje suncu i uzimajte više tečnosti. Potrebno vam je svakoga dana bar malo vremena za psihofizičku relaksaciju.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info