Ribe: Mjesečni horoskop za JULI 2017. godine

0

Posao. Tokom jula ćete biti u prilici da proširite obim ponude svojih usluga, posebno ako se bavite nekim vidom poslovnih usluga. Merkur će od 6. do 26. jula prolaziti kroz vaše polje usluga i donijeće vam više povoljnih mogućnosti. Bićete u prilici da poboljšate uslove rada na svom radnom mjestu, servisirate ili nabavite nova osnovna sredstva za rad ili čak dodate nešto novo od radnih sredstava što bi vam otvorilo mogućnosti da ubrzate razvoj aktuelnih poslovnih zadataka. Lako ćete se dogovarati sa potencijalnim klijentima, sa radnim kolegama i osobama koje srećete kroz posao. 14. jula će Merkur praviti sekstil sa Jupiterom, koji vlada vašim poljem posla i karijere, što će vam pružiti mogućnost da profitirate kroz primjenu idejnih rješenja koja budete osmislili u vezi jednog poslovnog projekta. Izbjegavajte da ulazite u poslove koji vas mogu uvesti u rizike i nose opasnost od gubitaka. Vaše finansijske mogućnosti tokom većeg dijela jula će biti manje nego što biste željeli. Mars koji vlada vašim poljem novca od 2. jula pravi opoziciju sa Plutonom, što vas upozorava da izbjegavate poslovanje i finansijske transakcije sa osobama koje se bave nečim što je sumnjivo. Izbjegavajte bilo kakav vid saradnje sa takvim osobama. 18. jula će Venera praviti trigon sa Jupiterom, što vam otvara mogućnost dobitaka i što će poboljšati vaš platni promet. Bićete u mogućnosti da ostvarite dobitke ako se bavite kupoprodajom nekretnina ili knjigovodstvom.

Ljubav. Ako ste u vezi, zahvaljujući Merkuru, vladaru vašeg polja ljubavi i partnerstava, koji pravi većinom skladne aspekte, očekuju vas prijatni zajednički trenuci uz voljenu osobu. Dobro ćete se razumjeti i razgovaraćete o raznim temama. Na prvom mjestu o porodičnim planovima i o preuređenju vašeg zajedničkog doma. U vezi toga ćete biti složni i puni entuzijazma. Sredinom jula ćete uspostaviti harmoničan odnos sa voljenom osobom i oboje ćete uživati jedno pored drugog. Ovo je i povoljno vrijeme da odete na duži odnor ili zajedničko putovanje. Prijala bi vam poznata turistička destinacija u inostranstvu ako budete u mogućnosti. Više izlazaka i druženja sa zajedničkim prijateljima će vam oboma prijati. Slobodni, može vam se dogoditi da započnete emotivnu vezu sa osobom koja će na vas djelovati magnetski privlačno i koja će buditi vaše strasti, ali se ta osoba može pokazati i kao nezgodna za vezu, jer će biti sklona da vas uvlači u razne neprijatne situacije. Ona sama je osoba prejakih strasti, nemirna i sklona da sebi i drugima priređuje probleme. Previše dinamike u svemu tome će vas iscrpiti. Pokušaćete da prekinete ovu vezu, ali vam to neće biti lako, jer će privlačnost biti snažna.

Zdravlje. Merkur koji će najveći dio jula prolaziti kroz vaše polje zdravlja, donijeće vam stabilnije mentalno i fizičko stanje i uticaće pozitivno na vašu vitalnost. Osjećaćete potrebu da se više krećete i praktikujete tjelesne vježbe. Slobodno vrijeme koristite za boravak ili šetnju na čistom vazduhu. S druge strane, koristite zaštitu od jakog sunca, jer vam je koža osjetljiva.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info