Rak: Mjesečni horoskop za JULI 2017. godine

0

Posao. Spremite se na stresne situacije na poslu početkom mjeseca, jer od 2. jula Mars koji vlada vašim poljem posla i karijere pravi opoziciju sa Plutonom. Bićete izloženi sudu javnosti u ovom periodu i kasnije. Čuvajte se upadanja u skandale i slične neprijatne situacije. Sve do 10. jula izbjegavajte susrete sa ljudima koji vam djeluju sumnjivo, kao i bilo kakav vid poslovanja sa takvima, naročito ako imate saznanje da se neko bavi poslovima s one strane zakona. Vi sami treba da izbjegavate da se služite mahinacijama i ne dopustite da vas drugi uvuku u mutne radnje. Moglo bi zbog sličnih pokušaja da dođe do raskida jednog poslovnog partnerstva sa jednom osobom na višem položaju, kada Sunce bude pravilo opoziciju sa Plutonom. Od 14. jula će vam početi bolji period na poslu. Merkur će praviti sekstil sa Jupiterom, što će vam otvoriti prostor za profitabilne investicije. Venera sve do kraja mjeseca prolazi kroz vaše polje tajni i znak Blizanaca pa vam se preporučuje da vaše poslovne planove držite u tajnosti, bar one koji su važni i koji treba da vam donesui veći profit. U tu svrhu vam se preporučuje da važne sastanke obavljate u četiri oka i da budete okruženi isključivo osobama od povjerenja. Na finansijskom polju će vam pomoć pružiti Merkur koji prolazi kroz vaše polje novca, od 6. do 26. jula, a nakon 22. jula će se tu naći još Sunce i Mars. Bićete u prilici da pažljivo osmišljenim akcijama i investicijama u dugoročne projekte ostvarite stabilnost na polju novca. Naći ćete način da izbjegnete zamke konkurencije i da jedan vaš projekt dobije podršku u vidu subvencije.

Ljubav. Ako ste u vezi, dešavaće vam se da ne možete da se uskladite sa emotivnim ili bračnim partnerom po nekim pitanjima zajedničkog života. Čak će vam biti teško da o tome uopšte razgovarate i postignete bilo kakakv kompromis. To će izazivati napetosti. Najbolje rješenje je da ne ulazite u otvoreni sukob oko toga. Potražite savjet zajedničkog prijatelja ili osobe od povjerenja. Druga polovina mjeseca vam donosi smanjenje prethodnih tenzija i otvara vam prostor za dijalog i nalaženje rješenja u vezi onoga oko čega niste mogli da se složite. To će unijeti mir u vašu vezu i uspostavićete željeni sklad i ravnotežu. Potrebno vam je više zajedničkih trenutaka u vidu druženja i izlazaka, a dobro bi vam došlo i zajedničko putovanje. Slobodni, fizičke strasti će kod vas biti pojačane pa ćete birati osobu sa kojom biste mogli da imate avanturu gdje je seks na prvom mjestu, dok vas nešto više od toga neće naročito zanimati. Sa jednom osobom ćete započeti takav vid veze, ali ćete početi i da osjećate prema njoj nešto više od same fizičke privlačnosti.Osjećanja nećete umjeti da ispoljite na pravi način, dok druga osoba neće osjećati isto što i vi. Ako želite da dođe do prave ljubavi, moraćete mnogo da se potrudite oko toga.

Zdravlje. Više se krećite i bavite se nekim vidom fizičkih vježbi. Svakodnevna duža šetnja ili bilo koji način fizičke rekreacije će vam prijati i pomoći vam da i svoju kondiciju održavate u dobroj formi i da ojačate imunitet organizma. Izbjegavajte duži boravak na jakom suncu. Velike vrućine vam neće prijati. Nađite način da se rashladite, ali da se ne prehladite.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info