Ovan: Mjesečni horoskop za JULI 2017. godine

0

Posao. Vaš vladar Mars na samom početku mjeseca, 2. jula, pravi opoziciju sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. Takođe i Sunce pravi opoziciju sa Plutonom 10. jula. To vas upozorava da u prvoj polovini jula budete pažljivi u odnosima sa nadređenim osobama, jer su moguća neslaganja i razilaženja oko nekih pitanja. Bićete preopterećeni obavezama, što će vam ostavljati malo vremena za sebe, porodicu, čak i za odmor. Na poslu ćete se suočavati sa teškoćama koje će zahtijevati većinu vaših resursa, veliku koncentraciju, iskustvo, vještinu, sposobnost analize, a najviše od svega moć prilagođavanja. Sve to će vam stvarati pritisak i osjećaćete veliku napetost, dok će vam sposobnost prilagođavanja biti umanjena i ograničena. Da ne bi došlo do većih komplikacija, koristite slobono vrijeme za psihofizičku relaksaciju i odmor. Od 6. jula Merkur prolazi kroz vaše polje zabave pa ćete imati ventil gdje ćete moći da ispraznite napetost. Uspjeh ćete postići u svemu gdje je potrebno da pokažete kreativnost i inicijativu. Venera koja vlada vašim poljem novca ulazi 5. jula u znak Blizanaca, što vam donosi profit kroz pregovore. Bićete vješti u planiranju finansijskih transakcija i u investiranju. Vaš ljubazan i rječit nastup će vam otvarati mnoga vrata za poboljšanje salda na računu. U drugoj polovini jula izbjegavajte “mutne radnje” i ulazak u bilo šta što vam nije dovoljno jasno. Pazite da vas neko ne prevari. Venera će u drugoj polovini mjeseca praviti izazovne aspekte sa Neptunom i Saturnom, dok će Mars imati kvadrat sa Uranom. To će dovoditi do zastoja u platnom prometu. Izbjegavajte da se zadužujete, jer ćete nailaziti na neočekivane troškove.

Ljubav. Ako ste u vezi, zbog opterećenosti koju ćete osjećati na poslu i zbog niza obaveza, imaćete malo vremena za partnera i emotivni život. To će se odraziti negativno ne samo na vašu emotivnu vezu, već i na vaše porodične odnose. Nastojte da ne zanemarite vaše kućne i porodične obaveze i stavite do znanja vašem partneru šta vam se dešava i zamolite za razumijevanje. U drugoj polovini jula Venera, koja vlada vašim poljem braka i partnerstva, pravi trigon sa Jupiterom koji se nalazi u tom polju, što će vam umnogome olakšati da vašu emotivnu vezu dovedete u željenu ravnotežu. Znate šta je vašem partneru potrebno da bi se osjećao voljeno i srećno. Uspjećete da pružite i više od toga. Bićete puni nježnosti. Slobodni, privući ćete osobu koja vam se dopada tako što ćete umjeti u pravom trenutku da izgovorite pravu riječ, udijelite kompliment, skrenete pažnju na poneki svoj kvalitet. Pri tome je važno da izbjegavate ishiternost i pokušaj da po svaku cijenu budete primijećeni. Ako ljubavnoj igri pristupite sa taktom, planski, promišljeno, uspjećete da osvojite osobu koja vam se dopada. Može vam djelovati komplikovano u jednom trenutku, ali ćete naići na naizgled srećne okolnosti koje vam donose uspjeh.

Zdravlje. Osjećaćete potrebu za rekreativnim fizičkim aktivnostima, koje će, osim što će vam poboljšati kondiciju, uticati pozitivno na vaše raspoloženje, jer ćete u tim aktivnostima uživati. Na taj način ćete uspjeti da prevaziđete veliki dio tenzija koje ćete imati na poslu i u pojedinim odnosima. Tako ćete uspjeti da steknete bolju otpornost na stresne okolnosti.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info