Lav: Mjesečni horoskop za JULI 2017. godine

0

Posao. Pružiće vam se prilika da upoznate nove ljude sa kojima biste mogli započeti plodnu saradnju. Ova poznanstva vam dolaze kroz učestvovanje u grupnom radu i kroz članstvo u društvenim organizacijama. Venera koja vlada vašim poljem posla i karijere prolazi od 5. jula pa sve do kraja mjeseca kroz vaše polje saradnika. Donosi vam priliku da poboljšate svoje poslovne veze i kontakte i da uz pomoć tih poznanstava ostvarite napredak u ostvarivanju poslovnih, ali i ličnih ciljeva. Umjećete da nastupite srdačno, što će naići na dobar prijem. Pridobićete svojim nastupom nekolicinu osoba koje bi mogle da se pokažu kao izuzetno dobri saradnici tamo gdje su vam potrebni. Izbjegavajte da se previše eksponirate i dokazujte se više djelima, a manje riječima. Čuvajte se ulaska u rizike, kako poslovne tako i finansijske, jer biste tu mogli da se nađete u problemu, posebno oko 17. jula. Dobitke ćete ostvarivati zahvaljujući svojoj uvjerljivosti pred drugima. Ako se bavite bilo kojim vidom trgovine ili radite kao prodavac, ovo će doći do posebnog izražaja. Umjećete da ostvarite više od planiranog prometa zahvaljujući svojoj sposobnost da se istaknete kao osoba. Veće dobitke ćete biti u prilici da ostvarite 14. jula i to će vam omogućiti da pokrenete jedan novi poslovni projekat ili da proširite svoj posao i usluge. Vaš saldo na računu će biti relativno stabilan tokom jula, sa tendencijom poboljšanja i uvećanja pa se potrudite da to održavate i nastavite u tom pravcu. Čuvajte se da vas neko ne izradi tako što će vam ponuditi laku zaradu. Zapamtite da je u tom slučaju riječ o prevari.

Ljubav. Ako ste u vezi, primijetićete kako je vaš partner povučen i neraspoložen pa ćete se potruditi da saznate o čemu se radi. U prvu ruku ćete posumnjati da nešto krije od vas, jer će vam biti teško da izvučete od njega zašto je zabrinut. Nemojte ga previše pritiskati, jer ćete tako pogoršati vaš odnos. Partner će vam se povjeriti i shvatićete da nije problem u vašoj vezi. Vaša podrška i spremnost da se nađete pri ruci partneru, značiće mu mnogo i pokazaće vam zahvalnost. Vaš odnos će tako ući u bolju fazu gdje ćete imati više bliskosti i više razgovora. To će vam pomoći da postignete napredak u ostvarenju zajedničkih ciljeva. Potrudite se da imate više izlazaka, zabave i zajedničkih trenutaka, jer vam je to neophodno za sklad. Slobodni, privlačiće vas više osoba u isto vrijeme. Lako vam se može dogoditi da tako uđete i u nešto nalik na paralalnu vezu. U početku će vam to djelovati interesantno i uzbudljivo, ali ćete ubrzo shvatiti da ne možete da sjedite na dvije stolice, jer rizikujete da vam se obje izmaknu. Doći će trenutak kada ćete morati da se odlučite sa kojom ćete osobom biti u vezi. Ako budete odugovlačili, možete proći neslavno. Budite odlučni.

Zdravlje. U prvoj polovini jula će vam zdravlje biti osjetljivo. Bićete podložni virusnim infekcijama koje mogu izazivati mučninu i dehidraciju. Zbog toga uzimajte suplemente za jačanje imuniteta preventivno. Biće vam i energija u padu, što će od vas zahtijevati više kretanja. Nastojte da se ne iscrpljujete fizički i da se više odmarate. Izbjegavajte stresne situacije.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info