Jarac: Mjesečni horoskop za JULI 2017. godine

0

Posao. Venera, koja vlada vašim poljem posla i karijere, od 5. jula pa do kraja mjeseca će prolaziti kroz znak Blizanaca i vaše polje usluga. Kako su Blizanci promjenjiv znak, to vam donosi promjene na poslu, većinom one koje su za vas dobre. Takođe ćete biti u prilici da promijenite posao ako to imate u planu. Ono što će većini Jarčeva najviše koristiti jeste da promijene nešto u svom pristupu poslu, a što će im pomoći da poboljšaju svoju efikasnost i ubrzaju ostvarenje ciljeva. Ostvarićete bolju saradnju sa radnim kolegama i uopšte osobama koje budete sretali kroz posao. Imaćete i bolju saradnju sa vašim klijentima. Na početku mjeseca će Merkur praviti sekstil sa Venerom, što će vam donijeti nove ideje. U drugoj polovini će vam trigon Venere sa Jupiterom otvoriti mogućnosti za ostvarenje značajnog napretka i može vam donijeti unapređenje. Merkur će većim dijelom jula prolaziti kroz znak Lava i vaše polje platnog prometa. Kako će praviti većim dijelom povoljne aspekte, bićete u prilici da poboljšate saldo na vašem računu. Povoljni dani kada biste mogli da ostvarite dobitke i stabilnije poslujete su 14. i 19. juli. Na teškoće ćete nailaziti 24. jula, kada će Venera praviti opoziciju sa Saturnom koji vlada vašim poljem novca. Tih dana bi bilo poželjno da izbjegavate da ulažete novac u ono što vam nije dovoljno poznato, za šta niste dovoljno stručni ili u čemu nemate iskustva. Takođe, tih dana izbjegavajte da se bavite bilo čim što podrazumijeva sumnjive tokove novca, jer vam to može nanijeti gubitke. Svakako će doći do zastoja na polju novca.

Ljubav. Ako ste u vezi, u prvoj polovini jula će vaši odnosi sa bračnim ili emotivnim partnerom biti nestabilni i napeti. Mars i Sunce prolaze kroz vaše polje braka i ljubavi i prave opoziciju sa Plutonom u vašem znaku. Doći će do nesklada, nerazumijevanja, napetih odnosa koji mogu izazvati burne emocionalne reakcije na obje strane, čak mogu dovesti do prekida odnosa. Drugu polovinu mjeseca iskoristite kako biste došli do zajednički prihvatljivog rješenja i umanjili napetosti. U tome će vam pomoći razgovori i dosta dobre volje. Ako se ne potrudite, teškoće će se pogoršati kada Venera bude pravila opoziciju sa Saturnom. Izbjegavajte da prećutkujete i tajite bilo šta od partnera. Budite iskreni i otvoreni na rješavanje nesuglasica. Slobodni, površan pristup osobi koja vam se dopada i čije srce želite da osvojite može vam donijeti neuspjeh, jer ćete ostati neprimijećeni. Mnogo priče, a malo toga na djelu, nije ono što će vam otvoriti vrata za ulazak u novu emotivnu vezu. Ovog puta ste naišli na tvrd orah i biće neophodno da se potrudite i dokažete da ste dostojni, kako bi osoba koja vam se dopada obratila pažnju na vas. Ako uspijete da prođete kroz ispite kroz koje ćete se dokazati, tek tada ćete ući u novu vezu.

Zdravlje. Vaše polje zdravlja će pojačati Venera koja će vas činiti dobro raspoloženim, opuštenijim i otpornijim na stres i psihosomatske reakcije. Više ćete se kretati, prijaće vam da slobodno vrijeme provodite napolju, u prirodi i u društvu. Izbjegavajte pretjerano izlaganje suncu i koristite kreme za zaštitu, jer će vam koža biti osjetljiva.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info