Dnevni horoskop za 29.06.2017.

0

Ovan

OvanIzvjesna su novčana ulaganja u dom, traženje povoljnih zajmova ili druge mogućnosti koje će vam osigurati uređenje postojećeg poslovnog ili kućnog prostora. Ako ste slobodni, ne nasjedajte na obećanja osobe koju površno poznajete. Namjere druge strane možda nisu iskrene.

 

Bik

BikBurna događanja na ljubavnom planu veoma će vas uznemiriti i podstaknuti na suočavanje sa stvarnošću. Preuveličavaćete probleme i rješavati ih na svadljiv način. Ukoliko unesete više optimizma u svoje postupke i razmišljanja, lakše ćete izlaziti na kraj s konfliktnim situacijama. Nemojte sanjariti o nedostupnoj osobi.

 

Blizanci

BlizanciOtvoreno i bez predrasuda stupaćete u kontakt s nepoznatima pa nije isključeno da ostvarite novo, ugodno prijateljstvo. Okolinu ćete šarmirati duhovitošću pa nije isključeno da vam neko počne udvarati. Zbog nagomilanih poslova koje ćete morati odraditi, kući ćete doći u kasnim popodnevnim satima.

 

Rak

RakBićete puni kreativne energije. Svoj dom ćete osvježiti ukrasnim detaljima, slikama ili biljkama. Odnos s partnerom postaje bolji uprkos okolnostima koje sprečavaju potpuni sklad. Ipak, zahvaljujući dugim razgovorima, približićete se problemu koji vas oboje muči.

 

Lav

LavU nečemu ćete previše tjerati inat i nećete htjeti popustiti. Da možda ipak griješite, shvatićete tek kada nekoga uvrijedite. Bićete u raskoraku između onoga što želite i onoga što nalažu objektivne okolnosti. Obuzeti poslom, karijerom ili porodicom, očigledno niste ni primijetili da ste se od nekih ljudi udaljili. Učinite nešto po tom pitanju!

 

Djevica

DjevicaBićete romantični i velikodušni. Privlačićete suprotni pol veselim raspoloženjem i osmijehom. Lakše ćete komunicirati s ljudima i više uživati u malim stvarima. Planetarni uticaji biće zaslužni za vašu intenzivniju potrebu za ljubavnim iskustvima.

 

Vaga

VagaPuni ste nemirne energije koja je posljedica nakupljenog stresa. Neka vas to ne spriječi da odustanete od nekih današnjih planova. Zaokupiće vas finansijska situacija pa ćete pokušati pronaći dodatne izvore prihoda. Mogli biste preurediti dio prostorija koje biste iznajmljivali podstanarima ili ćete razmišljati o prodaji zemljišta, nekretnine.

 

Škorpija

ŠkorpijaAko ste ušli u ljubavnu vezu, bićete zatečeni spoznajom koliko ste se promijenili. Dijelom je za to zaslužan vaš novi partner, a dijelom i vi, jer ste možda naišli na svoju srodnu dušu. Ne sumnjajte u svoje sposobnosti, pogotovo ako vas drugi budu hvalili. Ne tražite u tome neke skrivene namjere, jer ih neće biti.

 

Strijelac

StrijelacU ljubavi ćete biti odbojni prema partnerovim željama i potrebama. Previše ste usmjereni na sebe. Objasnite partneru da ste neraspoloženi i da vam treba više mira. Zbog pada elana nećete imati volje za aktivniji društveni život. Radije ćete se izležavati i odmarati, čitati ili gledati TV program. Mogli biste brinuti zbog nečijeg lošeg zdravlja.

 

Jarac

JaracBićete izuzetno raspoloženi za izlaske, a samoću ćete dosta teško podnijeti. Više vremena provodićete u društvu prijatelja, partnera, ali i kolega s posla te slušati priče iz njihovog života. Ukoliko budete pristustvovali poslovnom sastanku, do izražaja će doći vaše pregovaračke sposobnosti. Prijatelj u nevolji mogao bi tražiti pomoć od vas.

 

Vodolija

VodolijaBudite oprezni u kontaktima sa šefovima ili partnerima. Moglo bi vam se dogoditi da planete u pogrešnom trenutku i time ugrozite postignut nivo pregovora. Uloga drugih u poslovanju biće istaknuta. Stavite nekome do znanja da nećete još dugo tolerisati podređeni položaj i da želite svoju priliku za dokazivanje.

 

Ribe

RibeVećina aktivnosti ili planova biće usmjerena prema inostranstvu i putovanjima. Mogli biste otputovati u stranu zemlju, sklopiti poslove sa stranim partnerima, otputovati na usavršavanje jezika i više se zanimati za strane kulture. Bićete puni ljubavne energije koju ćete nesebično ispoljavati prema voljenoj osobi.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info