Djevica: Mjesečni horoskop za JULI 2017. godine

0

Posao. Od 5. jula pa sve do kraja mjeseca, Venera će prolaziti kroz znak Blizanaca i vaše polje posla i karijere. To će vam donijeti mogućnost za ostvarenje napretka u ostvarenju poslovnih ciljeva kroz prijatan i dobro osmišljen nastup u poslovnim pregovorima. 7. jula Merkur, koji vlada vašim poljem posla, pravi sekstil sa Venerom, što će vam donijeti povoljne mogućnosti da se dogovorite oko podrške koja vam je potrebna u razvoju aktuelnih poslovnih projekata. U poslovnim odnosima ćete stvoriti prijatnu i prijateljsku atmosferu, što će vam olakšati da radite timski i da ubrzate ostvarenje planiranih ciljeva. Vi sami ćete biti motivisani, a umjećete svojim entuzijazmom da motivišete svoje kolege i saradnike. Potreban vam je pažljiv pristup osobama koje su na rukovodećem položaju, kao i vašim nadređenima, jer će oni imati zahtjeve koji se neće sasvim uklapati u vašu koncepciju poslovanja i moraćete da im se prilagođavate. Imaćete plodne ideje kako da poboljšate svoje finansije, ostvarite bolji profit u odnosu na prethodni period i uvećate saldo na svom računu. Donosićete mudrije odluke vezane za investicije i pažljivije ćete raspoređivati prihode i rashode, zahvaljujući tome što ćete imati bolji osjećaj za tokove novca. Budite pažljivi 17. jula kada Venera bude pravila kvadrat sa Neptunom i 24. kada bude pravila opoziciju sa Saturnom. U tim periodima nećete moći realno sagledati vaše mogućnosti pa možete da se zaletite i napravite gubitak. Dobici su vam povoljno postavljeni 18. jula, zahvaljujući trigonu Venere sa Jupiterom, u oblastima gdje je potrebno da pokažete svoju kreativnost.

Ljubav. Ako ste u vezi, razgovarajte što više sa voljenom osobom o svemu što vam se čini važno za napredak vaše veze. Otkrićete da vaš partner slično razmišlja o onome što bi mogli da vam budu prioritetni zajednički ciljevi u narednom periodu. Osim važnih pitanja, razgovaraćete i o međusobnim potrebama i prijaće vam da podijelite jedno sa drugim ono što osjećate. Potrebno vam je više zajedničke zabave kako se u vašu vezu ne bi uvukla monotonija koja bi prouzrokovala zahlađenje. Posvetite se nešto više i porodici i rješavanju porodičnih pitanja. Organizujte izlazak sa partnerom na mjesto koje oboje volite da posjećujete. Prijalo bi vam i da otputujete zajedno na kraći odmor ili bar vikend u prirodi. Slobodni, prići ćete osobi koja vas privlači i započećete razgovor, pokazaćete inicijativu. Dobićete pozitivan odgovor i započeti viđanje uz razgovore o zajedničkim interesovanjima. Polako ćete da se zbližavate i primijetićete da sve ide u željenom pravcu i da je veza moguća. Kada budete pred odlukom da li ćete započeti vezu, primijetićete da je druga osoba na neki način zahtjevna i da vrši pritisak na vas. Počećete da osjećate nezadovoljstvo. Nije sigurno da ćete pristati na vezu.

Zdravlje. Bićete promjenjivog zdravlja, podložni pojačanom umoru i slaboj cirkulaciji. Bićete skloni psihosomatskim reakcijama i smetnjama, jer ćete biti pojačano osjetljivi na stres. Kako biste poboljšali otpornost svog organizma, izbjegavajte stresne situacije i bolje se organizujte u svakodnevnom životu. Nađite više vremena za odmor i psihofizičku relaksaciju.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info