Blizanci: Mjesečni horoskop za JULI 2017. godine

0

Posao. Od 5. do 31. jula Venera prolazi kroz vaš znak, što će vas činiti ljubaznim u svom nastupu. To će vam otvoriti vrata za poboljšanje poslovne saradnje i ostvarenje finansijskih dobitaka. Od 6. do 26. jula će vaš vladar Merkur prolaziti kroz znak Lava, što će vam omogućiti kontakt sa osobama koje se nalaze na važnim položajima i imaju uticaj, a koje će vam pomoći u ostvarivanju vaših ciljeva i koje vam mogu pružiti protekciju u napredovanju društvenim i poslovnim ljestvicama. Vi sami ćete umjeti da se istaknete u svom nastupu pred drugima, posebno u poslovnim pregovorima, a to će još više doći do izražaja kada i Mars i Sunce budu ušli u znak Lava, nakon 20. jula. Na samom početku jula Mars će praviti opoziciju sa Plutonom pa budite pažljivi sa novcem, jer su mogući uvećani izdaci ili ćete biti pritisnuti većim finansijskim obavezama za koje u datom trenutku nećete imati adekvatno rješenje. Finansijske teškoće će vas pratiti sve do 17. jula, nakon čega će doći do postepenog poboljšanja. Ako budete racionalno kalkulisali, izbjegavali da se zadužujete i ne budete ulazili u rizike sa novcem, ovo ćete moći znatno da ublažite. S druge strane, ako budete popuštali svojim slabostima, možete se naći na gubitku. Potrebno će vam biti više napora kako biste uvećali saldo na svom računu i ispunili plan. Slušajte svoj osjećaj kada je riječ o investicijama.

Ljubav. Ako ste u vezi, potrebno je da voljenoj osobi pokažete više inicijative u rješavanju zajedničkih ciljeva i u nalaženju rješenja za teškoće koje ometaju vašu emotivnu vezu. Takođe je važno da pokažete da cijenite vrijednosti i potencijale voljene osobe. To ćete moći učiniti tako što ćete povremeno udijeliti kompliment ili znak pažnje. Potrebno vam je više bliskosti. Druga polovina mjeseca će vam donijeti više mogućnosti da unesete svježinu u vašu emotivnu vezu i učvrstite sklad između vas i vašeg partnera. Potrebno je da više vremena provodite zajedno u zajedničkim aktivnostima koje ćete sami osmisliti, ali vi treba da imate više inicijative za to. Odlazak na zajedničko putovanje i više zabave će vas oboje ispuniti srećom. Slobodni, pokušaćete da osvojite osobu koja vam se dopada, ali ćete pri tome biti skloni da je idealizujete i da ne primjećujete neke važne stvari. Ako budete previše zaneseni i imali velika očekivanja, može vam se lako dogoditi da se neprijatno iznenadite kada otkrijete da vaš pristup djeluje odbojno na osobu u koju ste zaljubljeni. Zbog toga je važno da realno sagledate situaciju. U tom slučaju će vam trigon Venere sa Jupiterom, 18. jula, pomoći da osvojite srce druge osobe.

Zdravlje. Energija će vam biti u padu do 20. jula, što vam sugeriše da vam je potrebno više kretanja i fizičkih vježbi, kako biste svoju kondiciju održali u optimalnoj formi. To vam je važno kako ne bi došlo do pada vašeg imuniteta. Više odmora i svakodnevna psihofizička relaksacija će pozitivno uticati na vaše zdravlje. Izbjegavajte velike napore i mentalne i fizičke.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info