m:agazin – Minijaturne tastature inspirisane pisaćim mašinama

0

Ekstremno visoke temperature ovog vikenda možete da izbjegnete tako što ćete biti u udobnosti svojih domova, uz kvalitetne televizijske sadržaje. Ukoliko ste ljubitelji tehnologije i nauke, već u subotu, 1. jula, na programu Radio-televizije Republike Srpske, vas očekuju nove zanimljivosti u okviru 39. izdanja TV emisije m:agazin.

Među izdvojenim temama, imaćete priliku i da saznate kako izgledaju neobične tastature koje spajaju moderna tehnološka rješenja i retro dizajn, a koje bi uskoro mogle da budu čest dodatak većini uređaja na koje ste navikli. Jedna od takvih je i Lofree, slatka, bežična tastatura sa okruglim tasterima, inspirisana pisaćim mašinama. Tastatura je kompatibilna sa svim glavnim operativnim sistemima, a ono što je izdvaja jeste upravo njen neobičan dizajn.

Ako ste nekada izgubili ili pokvarili telefon i ostali bez svih vrijedno sakupljanih i dragih fotografija, pregled aplikacija u okviru rubrike “Preporučujemo” će vam biti od naročite koristi. Saznajte koji softveri su najpogodniji za upotrebu, ne zauzimaju mnogo prostora, a odradiće odličan posao kada se  radi o zaštiti vaših podataka.

Brojne druge zanimljivosti, korisne preporuke, savjeti i aktuelnosti, očekuju vas u 25 minuta m:agazina, a propušteno možete da nadoknadite putem YouTube kanala kompanije m:tel, gdje se nalaze sva dosadašnja izdanja m:agazina. Za sve ostale informacije, posjetite m:tel stranicu ili m:blog.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info