Dnevni horoskop za 28.06.2017.

0

Ovan

OvanOdsutni ste mislima pa će vam biti teško da se skoncentrišete na obaveze. Improvizovaćete i nastojati samo površno odraditi neke kućne poslove. Podstaknuti finansijskim problemima, nastojaćete pronaći najbolji način za što brže izvlačenje iz krize. Ako imate  nekretnine ili koju sobu viška u svom stanu, mogli biste razmišljati o iznajmljivanju.

 

Bik

BikVašu  nervozu na svojoj koži najbolje će osjetiti vaši najbliži. Započinjaćete svađe bez posebnog povoda, a nećete prezati ni od kritika kojima ćete nekog rastužiti. Samoća neće dobro uticati na vas, jer će pojačati osjećaj anksioznosti. Zbog toga vam se savjetuje da se okružite prijateljima  čije će vas društvo, bez sumnje, oraspoložiti.

 

Blizanci

BlizanciDan je odličan za opuštanje, ali i uljepšavanje. Nova frizura ili izazovnija odjeća biće odličan način za podizanje samopouzdanja. Ipak, nemojte trošiti novac na nepouzdane preparate za mršavljenje, jer ćete vremenom shvatiti da jedino redovna fizička aktivnost daje zadovoljavajuće rezultate.

 

Rak

RakZaljubljivi ste i romantični pa ćete se prepustiti flertu. Ukoliko se zaputite  u noćni provod, steći ćete zanimljiva poznanstva te isprobati svoje zavodniče vještine. Nekima nije isključen poziv na prvi ljubavni sastanak. Mogli biste početi sa učenjem stranog jezika putem interneta ili naručiti neku knjigu sa sadržajem koji vas trenutno najviše zanima.

 

Lav

LavOsjećaćete svu težinu života. Razmišljaćete o egzistencijalnim temama kao i greškama iz prošlosti. Iako biste se najradije prepustili odmaranju,  mogli biste se naći opterećeni kućanskim obavezama. Nemojte previše računati na pomoć ukućana koji će se pravdati svojim poslovima.

 

Djevica

DjevicaAko imate  mogućnosti, otputujte kod prijatelja u drugi grad. Promjena sredine neće samo pozitivo uticati na vaše raspoloženje već će vam i pružiti priliku da upoznate nove ljude. Poruke će biće učestale – prijatelji će vas zvati na izlazak, a partner zavoditi vješto sročenim dvosmislenim rečenicama.

 

Vaga

VagaPosvetićete se sebi i svojim potrebama. Nećete mnogo mariti ako vas bližnji optuže da niste od velike pomoći. Povećani troškovi očekuju vas ako organizujete  porodično slavlje. Ni večernji izlazak sa prijateljima neće proći bez povećanih troškova – bićete široke ruke!

 

Škorpija

Nikome nećete dopustiti da vas oneraspoloži. ŠkorpijaPred samcima je uzbudljiv dan pun susreta i poziva za izlazak. Zračićete šarmom i privlačnošću, koja će druge tjerati da vam se približe i pokušaju se s vama upoznati. Pružiće vam se prilika za putovanje u inostranstvo. Prihvatite tek nakon što ste razmotrili svoju novčanu situaciju.

 

Strijelac

StrijelacBez konkretnog razloga osjećaćete se neraspoloženo. Mogli biste se družiti s osobama koje vam neće odgovarati po godinama ili životnim načelima. Odmaknite se od takvog društva i nemojte se siliti da se prilagođavate onima koji vam ne odgovaraju. Ako vas muči glavobolja, popodnevni odmor će vam pomoći.

 

Jarac

JaracSlobodne trenutke najradije ćete provoditi u druženju sa partnerom. Zajednički odlazak u bioskop ili na romantičnu večeru obojiće vaš odnos romantikom. U odličnoj ste fizičkoj formi koju bi bilo šteta ne iskoristiti za vježbanje.

 

Vodolija

VodolijaBićete osjetljivi pa vam neće trebati ozbiljniji povod za započinjanje svađe. Partneru neće biti lako s vama izaći na kraj, jer ćete biti skloni kritikovanju i sitnim podbadanjima na njegov račun. Neki među vama biće opterećeni poslovnim dešavanjima  pa će nervozu prenositi i na ukućane. Potrudite se ne misliti na to, ako ikako možete.

 

Ribe

RibeNove ćete ljude, a time i potencijalne simpatije, upoznavati putem kursa, seminara ili nekog sličnog mjesta gdje se ljudi okupljaju. Neki će pasti na šarm mlađe osobe koja će ih oduševiti veseljem i životnim entuzijazmom. Ukoliko planirate  putovanje, odabrali ste odličan dan – sve će proteći u najboljem redu i bez problema.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info