Dnevni horoskop za 27.06.2017.

0

Ovan

OvanPotrebno vam je da budete sami. Odgovaraće vam društvo odabranih osoba, sa kojima vas povezuju prošli događaji. Ne reagujte na nečije pokušaje da vas isprovocira i sazna više o vašem životu. Postavite se odlučno i ne upuštajte se u rasprave. Pokušajte dan provesti kako vama odgovara, ma koliko vam ukućani prigovarali.

 

Bik

BikAko ste neraspoloženi, ne krivite zbog toga ukućane, a mogući manjak energije nadoknadite odmorom i vitaminima. Sve što vam smeta otvoreno ćete iznijeti, ne razmišljajući o tome hoćete li drugima pokvariti raspoloženje ili nekoga uvrijediti. Ako su vam roditelji stariji ili bolesni, vaša im je pomoć neophodna.

 

Blizanci

BlizanciVaši najbliži će se oslanjati na vašu pomoć i u takvim trenucima bićete im neprocjenjivi. Mnogo toga proći će u očekivanju uzbudljivog porodičnog događaja. Mogli biste se okupiti kako biste proslavili nečiji rođendan ili položen ispit. Vrijedni blizanci prihvatiće se  poslova po kući i tako obaviti one obaveze koje nisu stigli tokom vikenda.

 

Rak

RakDan je naklonjen za fizičke poslove, uključujući i sport i rekreaciju. Ako trebate  obaviti posao koji zahtijeva veću potrošnju energije, problema za vas neće biti. U ljubavnim odnosima na vidjelo mogu izaći vaše ili partnerove tajne koje ste skrivali jedno pred drugim. Ali to neće poremetiti vaše odnose, čak štaviše, učvrstiće ih.

 

Lav

LavTrošićete mnogo energije na obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Nedostajaće vam koncentracije, ali i motivacije. Bićete zaboravni, a mogući su i nesporazumi sa vašim najbližima. Ako ste umorni od obaveza, izađite vani ili idite u prirodu. To je najbolji način da se opustite. Ispunite obećanje koje ste dali prijatelju!

 

Djevica

DjevicaPrebrodićete ili riješiti problem koji vas je dugo mučio pa ćete osjetiti rasterećenje. Iskoristićete slobodno vrijeme da obavite manje kućne popravke, a ako treba i pomognete prijateljima ili rođacima. Moguće su lijepe vijesti vezane za proširenje porodice, djecu ili simpatiju koja će odjednom pokazati veće zanimanje za vas.

 

Vaga

VagaRazmišljaćete o novim ulaganjima ili pozajmici, čak i ako vam novčana situacija nije blistava. O tome ćete voditi razgovor s ukućanima, ali oni neće odobravati vaše poteze u tom pravcu. Veče je idealno za druženje, ali i za pokušaj približavanja simpatiji. Manjim poklonom, kao znakom pažnje, mogli biste je osvojiti.

 

Škorpija

ŠkorpijaOdlično ćete se snalaziti u nepredvidivim situacijama i kontaktima sa ljudima. Opustićete se i više nećete biti usmjereni samo na mane bračnog odnosa, nego ćete objektivnije sagledati situaciju u kojoj se nalazite. Ako imate  dugu vezu, ozbiljno ćete razmišljati o zajedničkom životu.

 

Strijelac

StrijelacAko dan provedete u zabavnom društvu i na različitim mjestima, ispunićete se pozitivnom energijom. Ali kada ostanete nasamo, preplaviće vas razne brige. Ne dopustite sebi pretjerano razmišljanje i analize. Neprovjereni trač mogao bi narušiti odnos povjerenja u novoj ljubavnoj vezi. Pazite da se ipak ne radi o nečijoj laži.

 

Jarac

JaracNe dopustite da vam neko ili nešto pokvari dan. Uz bolju organizaciju i nečiju pomoć, pronaći ćete vremena za hobije i razbibrigu. Partnerova ravnodušnost samo je prividna  pa vas to ne bi trebalo zabrinjavati. Ukoliko želite naći put do njegovog srca, odlučite se na direktan pristup. To će ga natjerati da se otvori i razgovora o svemu što ga muči.

 

Vodolija

VodolijaNemojte potiskivati neraspoloženje, jer negativna energija može loše djelovati na vaš organizam i nerve . Na vrijeme se udaljite od izvora briga. Sebični pojedinci vam crpe energiju i ne pitaju se kako je vama. Niste dužni da to trpite pa zbog toga se na vrijeme udaljite od takvih ljudi. Ne razmišljajte o poslovnim brigama, opustite se.

 

Ribe

RibeOčekuje vas intenzivan društveni i ljubavni život. Neki će se naći u zagrljaju osobe koja im je stalno u mislima i utopiti se u moru novootkrivenih osjećaja. Privlačiće vas sve što može obogatiti vaš duh novim znanjima. Razmišljaćete da obnovite znanje stranog jezika ili da naučite da koristite računar.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info