Dnevni horoskop za 26.06.2017.

0

Ovan

OvanSukob, nervoza i moguće rasprave sa poslovnim partnerima i saradnicima. Ne reagujte na prvu loptu, već pokušajte da nađete zajednički jezik. Drugi dio dana je bolji za dogovore. Nemojte svojom napetošću i nervozom ugroziti svoje emotivne relacije.

 

Bik

BikBićete nervozni zbog nekih troškova koji se vezuju za kuću ili člana porodice. Veći odliv novca nego što ste to očekivali. Rješenje se može pronaći lako, iako ćete u početku smatrati da su neke situacije previše komplikovane. Emotivno – manje rasprave sa partnerom.

 

Blizanci

BlizanciBićete nešto brži “na jeziku”, a moguće je i da će vam sujeta biti naglašenija nego inače. Ako vas saradnik ili nadređena osoba budu kritikovali, nemojte automatski biti spremni za raspravu. U emotivnim relacijama mnogo bolje funkcionišete u večernjim satima.

 

Rak

RakPreosetljivost i lako ćete reagovati i na pozitivne, ali više na negativne stimulanse. Iako ste danas prilično nesigurni u sebe, potrudite se da to oni oko vas ne primijete. Voljena osoba vas je “bocnula u srce” nekim svojim izjavama. Možete se povući u ćutanje, jer sada niste spremni na kompromise.

 

Lav

LavTranzitni Mjesec u vašem znaku i polju ličnosti donosi pojačanu potrebu da se istaknete. Gužva kreće već od prijepodnevnih sati – pripremite se psihički. Emotivni partner se ne ponaša u skladu sa vašim željama. Razmislite da li ste prezahtjevni.

 

Djevica

DjevicaZbunjeni ste razvojem nekih situacija, koje ne idu u onom pravcu u kojem ste vi očekivali. Moraćete svoje planove danas jednim dijelom da promijenite. U emotivnom segmentu – voljena osoba je u lošijem raspoloženju i suviše lično može doživljavati neke vaše primjedbe.

 

Vaga

VagaTempo i način funkcionisanja poslovnih saradnika nikako vam ne odgovara. Drugi vas suviše usporavaju. Moraćete danas da se prilagodite drugima, htjeli ili ne htjeli. Partner je suviše kritički raspoložen prema vama. Trudite se da “iskulirate”.

 

Škorpija

ŠkorpijaProsto vam je muka od svega onoga što morate završiti tokom današnjeg dana. Najradije biste se vratili kući, pogotovo što se osjećate nešto mutno i kao da ćete da se razbolite. Prikupite svoju energiju i odradite ono što je najneophodnije, ostalo ostavite za sutrašnji dan.

 

Strijelac

StrijelacNervozni ste, iako realno gledano – sve funkcioniše bez nekih većih problema. Pritisak koji osjećate počeće da popušta u drugom dijelu dana. Napeti ste i u odnosu sa voljenom osobom, mada se trudite da kontrolišete svoja ponašanja.

 

Jarac

JaracNon stop imate neke zastoje i blokade od strane drugih, koje vas sprečavaju da funkcionišete normalno u svakodnevnim obavezama. Pokušajte da “iskulirate” nečije riječi – svađe vam ne idu u prilog, bilo da je u pitanju poslovni ili emotivni segment.

 

Vodolija

VodolijaNeplanirani troškovi koji se vezuju ili za posao ili za neke usluge, moguće od strane majstora. Zadržite prisebnost, nervoza će vas pratiti samo u prijepodnevnim satima. Ako ste slobodni – dvije osobe vas podjednako interesuju i objema poklanjate svoju pažnju.

 

Ribe

RibeDanas vas na poslu očekuje vrlo “gust” raspored i gomila obaveza, a vjerovatno i kontakti sa napornim ljudima. Trebaće vam vremena da se organizujete pa ćete vjerovatno tek od popodnevnih sati krenuti da funkcionišete normalno. U emotivnom segmentu – zanos i flertovanje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info