Vodolija: Sedmični horoskop za period od 26.06. do 02.07.2017.

0

Posao. Polje poslovne svakodnevnice, obaveza i odgovornosti pod jakim je uticajem stelijuma planeta i evidentno je da su Vodolije ogromnim dijelom usmjerene baš na poslovni segment. I te kako vam je važno da budete maksimalno organizovani i posvećeni, jer nisu lagani dani pred vama. Imaćete probleme sa poslovnim saradnicima, čak i sa kolegama, a količina obaveza koju ćete ove sedmice završiti iznenadiće i vas same. Šanse za nove poslove ili za napredovanje su sada više nego izvjesne, ali one ne idu lagano, već kroz veliki trud i ulaganje sebe. Nemojte da žalite zbog ovoga, računajte i budite sigurni da će vam se sve isplatiti.

Ljubav. Usamljene Vodolije će tražiti zabavu i biti sklone tome da se upuštaju u površne kontakte sa suprotnim polom. Takođe, neće vam biti strano ni da flertujete sa više osoba odjednom. Bitno vam je da se nešto dešava, da se vi osećate dobro i podsticajno. U suštini, iza svega ovoga se krije potreba za PRAVOM ljubavlju i pravom emotivnom pričom, koja je sada ipak daleko od vas. Neki od vas će se pak najviše okrenuti svojim prijateljima i kod njih potražiti zabavu i raspoloženje. U vašim emotivnim i bračnim relacijama od samog početka sedmice sve će krenuti nekako dinamično, ali na samoj ivici rasprave. Kao da ćete vi i partner funkcionisati na onoj tankoj granici između ljubavi i mržnje. Možda bi bilo najbolje da se oboje posvetite svojim obavezama i pustite da vam se glave ohlade. Drugi dio sedmice nešto je povoljniji i više pogoduje zajedničkim dešavanjima i planovima.

Zdravlje. Počeli ste da uvodite promjene u životnim navikama. Doduše, ne svojom voljom – natjerani ste na to, jer se ne osjećate dobro.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info