Vaga: Sedmični horoskop za period od 26.06. do 02.07.2017.

0

Posao. Istina je da je Vagama polje karijere jako naglašeno stelijumom planeta, ali ako očekujete da je pred vama lagana sedmica u kojoj će sve ići po vašim željama, to je teško da će se dogoditi. Očigledno je da su pred vama dani kada ćete morati i te kako da zapnete, i te kako da se borite sa zahtjevnim obavezama i još zahtjevnijim ljudima, a ni odnosi sa nadređenima neće biti baš najblistaviji. No, dosta ste stabilni pa se čini da ćete sa svim ovim ipak uspjeti da izađete na kraj. Bitno vam je da napredujete pa makar korak po korak, a sada i te kako vidite da su vaši ciljevi ostvarivi. Samo je potrebno vrijeme. I dosta živaca.

Ljubav. Raskorak između želja i onoga što vam se nudi jako je naglašen tokom ovog perioda. Ona osoba za koju ste baš zagrijani, kao da non stop stoji negdje nadohvat vaših ruku, ali nikako ne možete zaista i da je dodirnete i osvojite. S druge strane, okruženi ste pripadnicima suprotnog pola koji pokazuju veliko zanimanje za vas, ali vas ostavljaju potpuno ravnodušnima i hladnima. Poenta vam je jasna – ili malo flertujte, čisto da vam prođe vrijeme ili sjedite i čekajte da se vaša “srodna duša” (bar ste joj vi dali takav epitet) smiluje i konačno vas primijeti na pravi način. Vage u emotivnim i bračnim relacijama i dalje su pod pritiskom nezadovoljstva. Na prvi pogled, sve je u redu između vas i partnera, ali vi jednostavno ne možete da se u potpunosti osjetite stabilno i mirno. Svaki postupak od strane voljene osobe shvataćete kao “atak” na sebe, bez obzira da li zaista postoji takva namjera sa njene strane.

Zdravlje. Vi biste da više vježbate, ali vam je teško da se pokrente. Da promijenite neke navike, ali to odlažete za neki drugi dan. Da se više odmarate, ali nikako da nađete dovoljno prostora za to. U prevodu – ništa ne radite za sebe. I poslije se čudite što se ne osjećate baš najbolje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info