Strijelac: Sedmični horoskop za period od 26.06. do 02.07.2017.

0

Posao. Iako su se neke stvari pokrenule i jednim dijelom ste zadovoljniji svojim pomacima i generalnim dešavanjima u poslovnom segmentu, ovo je još jako daleko i od stabilnosti, ali i od vaših želja i planova. No, djelimično ste se smirili i shvatili da morate da se prilagodite i uklopite u trenutno stanje, jer na drugačiji način nećete moći da funkcionišete. Da ste još uvijek nervozni i napeti zbog svega, naročito zbog velikog broja obaveza i teških ljudi sa kojima ste primorani da sarađujete, to svakako stoji. U drugom dijelu sedmice ipak možete ostvariti jednu zadovoljavajuću poslovnu priču ili dogovor.

Ljubav. Usamljeni pripadnici ovog znaka teško će uspijevati da ostvare neki dublji emotivni kontakt. Ukoliko postoji osoba koja vas privlači, sada ste nekako udaljeni jedno od drugog i komunikacija baš i ne funkcioniše. Ako nemate simpatiju, odnosi sa suprotnim polom će više funkcionisati na nekom površnom nivou – kroz zabavu, flertovanje, eventualno poneku avanturicu. Vaše vrijeme za stabilnost po pitanju emocija očigledno još uvijek nije na dnevnom redu. Oni u emotivnim i bračnim relacijama skloni su da popuste pod pritiskom partnera i prilagode se drugoj strani. Da se ne lažemo – ne osjećate se zadovoljno i ispunjeno, ali ćete zarad, makar trenutnog mira, funkcionisati po željama voljene osobe. Gdje ste tu vi i ono što je vama potrebno, to je već neko deseto pitanje.

Zdravlje. Shvatate da su vam promjene u životnim navikama neophodne, ali sada se teško pokrećete u tom pravcu. Makar pokušajte, jer će vam činiti dobro.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info