Škorpija: Sedmični horoskop za period od 26.06. do 02.07.2017.

0

Posao. Prilično ste frustrirani, jer imate osjećaj da pokušavate da izvedete nemoguće. Očigledno je da vaša poslovna partnerstva sada ne funkcionišu kako treba i da svaki čas dolazi do nekih napetih situacija ili nesporazuma. Odavno ste već naučili da brojite do deset u sebi, ali to više nije dovoljno – moraćete da povećate makar do pedeset… Iako sve izgleda da se odvija haotično (a da ne pričamo o tome da i nadređeni sve više pokazuju nerazumijevanje prema vama) ipak će se iz svih ovih zavrzlama izroditi prilično dobri poslovi i ponude. Zato, pokušajte da funkcionišete mirno i da ne propuštate prilike koje vam se otvaraju.

Ljubav. Partner izgleda kao da ga ništa posebno ne dotiče i evidentno je da smatra da između vas dvoje sve funkcioniše kako treba i da nemate nikakvih problema. Potpuno je drugačije vaše viđenje trenutne emotivne situacije – vi se negdje duboko u sebi “jedete” i nikako niste zadovoljni nekim situacijama. Možete biti i ljubomorni i posesivni, možete sumnjati sve i svašta – štagod, očigledno je da niste mirni i da ste na granici da “eksplodirate”. Savjet je da ne povlačite nikakve drastične poteze niti donosite iole ozbiljnije odluke, već da se malo smirite i sačekate neki bolji period, kada ćete lakše doći do svojih odgovora, ali i do boljeg odnosa sa voljenom osobom. Nemojte zaboraviti da je i te kako moguće da su i vaši strahovi i sumnje potpuno neosnovani i pretjerani. Usamljene Škorpije najbolje da se okrenu ili poslu ili prijateljima i da ljubav ostave za neko drugo vrijeme. Manje ćete se nervirati.

Zdravlje. Smeta vam vrijeme, smetaju vam ljudi, sve vam smeta. Smeta vam što ste statični, što se previše nervirate. Pad imuniteta vam stoji u najavi ako nešto ne preduzmete u skorije vrijeme.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info