Ribe: Sedmični horoskop za period od 26.06. do 02.07.2017.

0

Posao. I dalje vam stoje nesporazumi i problemi u komunikaciji sa drugima. Vjerujte, najviše od vas zavisi da li ćete ovo uspjeti da prevaziđete. Ako ste vi mirni i riješeni da dođete do zajedničkog rješenja, tako će se i dogoditi. Sve ovo su neke prolazne sitnice koje vi možete riješiti lako, bitno vam je da sada budete što više usmjereni na svoj interes i na ciljeve koje ste zacrtali. Jako ste blizu nekih ostvarenja, neke naznake i informacije su već počele da stižu do vas i zato nemojte dozvoliti da vam neko pokvari planove. U drugom dijelu sedmice nekima od vas slijedi nova, vrlo privlačna poslovna ponuda. Ne propuštajte je.

Ljubav. Slobodnim Ribama se pruža jedna velika mogućnost za ulazak u emotivnu priču. Ipak, da bi vam bilo jasno – ovo će najprije krenuti kroz strast i kroz vrlo intenzivna i brza dešavanja. Očas posla se možete naći u nečemu što niste planirali…. Sad, u kom pravcu bi se ovaj nov emotivni odnos odvijao, prilično je velika nepoznanica. Niste u svojoj najboljoj fazi, a izgleda da je i druga strana dosta komplikovana kao ličnost. No, možda se vremenom uskladite… Ribe u emotivnim i bračnim relacijama moraće da više funkcionišu po principu kompromisa i usklađivanja sa partnerom, naročito u prvom dijelu sedmice. No, čini se da će ovo biti lako prevazići, pošto je evidentno i kod vas i kod voljene osobe da ste spremni da se prilagodite jedno drugom. Ovo mogu biti lijepi emotivni dani i nemojte dozvoliti da ih neke sitnice pokvare.

Zdravlje. Najveći vam je problem psihički pritisak i stres sa kojim se povremeno jako teško borite. Možda bi valjalo razmisliti o nekom slobodnom danu ili čak odlasku na godišnji odmor.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info