Rak: Sedmični horoskop za period od 26.06. do 02.07.2017.

0

Posao. Ulazite u sedmicu koja će za vašu psihološku stabilnost biti prilično naporna. Prosto je nemoguće napraviti zadovoljavajući dogovor sa poslovnim partnerima i saradnicima i gro vaših odnosa sa drugima odvijaće se kroz presiju, kroz neprijatne situacije, kroz pokušaje da izmanipulišete jedni druge. Na sve ovo – vaši planovi kao da su u zastoju, stigli su do jednog nivoa i odatle ne možete da ih pokrenete ni milimetar. Ako očekujete podršku od drugih, ona će tokom ovog perioda izostati, zato je najbolje da se oslonite samo na sebe i ne odustanete od ciljeva koje ste zacrtali. I pored napora koje vam ovi dani donose, i te kako možete biti zadovoljni krajnjim rezultatima, jer ćete neke priče ipak aktivirati.

Ljubav. Mnogo planeta u vašem polju ličnosti daje vam potrebu i želju za inicijativom, za jačim aktivnostima prema suprotnom polu. Kod vas je trenutno dosta naglašen element strasti pa je moguće da ćete prvenstveno težiti ka odnosima koji će u sebi nositi vatru i dašak avanture. Pitanje je koliko ste sada suštinski spremni za neki pravi, stabilan emotivni odnos, jer vaše interesovanje je promjenjivo, a ni osobe sa kojima budete dolazili u kontakt neće biti baš ono što očekujete od ljubavi. Iscrpljivanje u emotivnim i bračnim relacijama kod Rakova i ove je sedmice potencirano. Vi i partner kao da ne umijete da na duži rok održite odnos stabilnim. Mnogo će biti umiješane strasti, ljubomora, posesivnost, jedno na drugo možete vršiti pritisak i igrati neke igrice koje ne idu naruku kvalitetu veze. Usklađivanje će biti zaista teško postići.

Zdravlje. Neće vam prijati promjenjivo vrijeme, često ćete se osjećati slabo i bez energije. Stres se odražava na stomačni dio.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info