Ovan: Sedmični horoskop za period od 26.06. do 02.07.2017.

0

Posao. Ukoliko pokrećete pitanja vezana za privatni posao, slobodno računajte na zakonske zavrzlame ili na teškoće oko dobijanja potrebnih papira i dozvola. Generalno gledano, ove sedmice vaši planovi mogu biti na nestabilnim osnovama i dobro bi bilo da preispitate i provjerite svaki svoj postupak. Realizacija može predstavljati problem. Poslovni partneri i saradnici možda u ovoj sedmici zahtijevaju od vas više od onoga što možete da pružite. Moraćete da naučite da idete sporije nego što ste očekivali..

Ljubav. Jupiter iz polja ozbiljnih emotivnih i bračnih partnerstava i vaš vladar Mars ove su sedmice u kvadratnom aspektu, što ni na koji način ne govori o smirivanju u odnosu sa voljenom osobom. Naprotiv, oboje možete pretjerivati po nekim pitanjima, truditi se da dokažete jedno drugom da ste u pravu i biti premalo raspoloženi za kompromis. U stvari, može i taj kompromis, ali da je pod vašim uslovima. Odnos snaga je sada prilično izjednačen i nemoguće je da, bilo vi bilo partner, “pobijedite” u ovom psihološkom ratu, tako da biste možda mogli da razmislite o tome da objavite primirje i pokušate da zajednički interes pronađete. Kod onih u braku – usmjerite se na djecu, a kod onih u emotivnim vezama – okrenite se češćim izlascima. Samci će željeti da se tokom ove sedmice opuste, da više uživaju u druženjima i izlascima. Upitno je koliko su ovi dani pogodni za ulazak u neku stabilniju priču, ali će vam svakako kontakti sa suprotnim polom jako prijati.

Zdravlje. Pokušajte da se povremeno izolujete, osamite – da utišate svoje misli i da se rasteretite. Sklanjajte se od stresa, jer izuzetno negativno utiče na vas u ovim danima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info