Lav: Sedmični horoskop za period od 26.06. do 02.07.2017.

0

Posao. Naglašeno polje tajni, konkurencije, ali i podsvijesti i intuicije tokom ove sedmice donosi da Lavovi ne mogu da budu mirni i opušteni u poslovnom segmentu. Smatrate da niste dovoljno poštovani niti adekvatno finansijski nagrađeni, a činiće vam se da neki drugi oko vas “kupe kajmak” i bolje prolaze. Iz tog razloga možete ulaziti u napete situacije sa saradnicima, kolegma i na taj način opet nećete dobiti ono što vam je potrebno. Sada vam treba “hladna glava”, razmišljanje, mudrost i pronicljivost. Neki put su mali, možda čak manipulativni koraci, mnogo isplativiji od buke, rasprava i konflikta.

Ljubav. Ove se sedmice, ukoliko ste slobodni, osjećate živo, raspoloženo za flertovanje, spremno za zavođenje. Igraćete dvostruke i trostruke igrice sa suprotnim polom – u prevodu – osvajaćete kad god vam se ukaže prilika za to. Iskreno rečeno, teško je da ste spremni da uđete u neku ozbiljniju priču, više ste raspoloženi za uživanje, a ako neka avanturica “padne” – još bolje. Ako vam se u ovom periodu pojavila neka osoba iz prošlosti ili neko koga jako dugo niste vidjeli, možete biti raspoloženi za ponovni susret. U kom pravcu bi ovo moglo da ide – pokazaće vrijeme. Lavovi u emotivnim i bračnim vezama teško će tokom ove sedmice uspijevati da se usklade sa voljenom osobom. Kod vas su nešto naglašeniji ego i svijest o ličnoj vrijednosti i nećete imati namjeru da se uklapate u partnerova očekivanja. Savjet – ako budete insistirali da samo bude “po vašem”, zaista je malo vjerovatno da u vašoj vezi može biti iole mirno.

Zdravlje. Iako izgledate da ste zdravi “kao dren”, u suštini – vaše je zdravlje prilično krhko tokom ovog perioda. Ukoliko ste pripadnik starije generacije – ne zanemarujte savjete doktora.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info