Jarac: Sedmični horoskop za period od 26.06. do 02.07.2017.

0

Posao. Opterećenost u poslovnim saradnjama i kontaktima sa ljudima obilježiće i ovu sedmicu. Kao da ne uspijevate da postignete potrebnu stabilnost, već non stop morate da se ili ubjeđujete sa ljudima ili da se prilagođavate onome što vam nikako ne odgovara. Ako je za neku utjehu, ovakvo stanje neće trajati još naročito dugo. Ono što je potrebno jeste da svoje planove i želje ne odbacite, ne odustanete od njih, već da nastavljate i dalje onim pravcem koji ste sebi zacrtali. Neke prepreke će početi da se sklanjaju ispred vas u drugom dijelu sedmice i bićete jednim dijelom zadovoljniji odvijanjem situacija na poslu.

Ljubav. Uglavnom ćete sa suprotnim polom održavati neke površne, lake kontakte, koji će se uglavnom svoditi samo na komunikaciju, eventualno poneki susret. Čak iako postoji osoba koja vam se dopada, trenutno niste spremni da se posvetite ovoj priči, suviše vam druge stvari i problemi odvlače pažnju. Zato ni neće doći do nekih velikih pomaka u vašem emotivnom segmentu. Očigledno je da ostajete sami, ali bar možete reći da je to sada vaš izbor, a ne splet okolnosti ili manjak ljubavnih šansi. U vašim emotivnim i bračnim relacijama od samog početka sedmice vladaće napetost, nervoza i nestabilnost i više je nego izvjesno da će vas ovo pratiti i na dalje. Iscrpljuju vas konflikti i rasprave sa partnerom pa se može dogoditi da zaćutite i pustite da sve ide kako ide. Samo da više ne morate da se dokazujete.

Zdravlje. Stres i poljuljano psihičko stanje dovode do fizičkih manifestacija. Ugrožen je stomačni dio. Pokušajte da se povremeno distancirate od svih i nađete svoj mir.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info