Dnevni horoskop za 25.06.2017.

0

Ovan

OvanDobar dan je pred vama, ali biste ipak trebali da se više potrudite kada je voljena osoba u pitanju. Danas se može pojaviti neka napetost i to potpuno nepotrebno – sve se može završiti u pozitivnom smjeru očas posla. Slobodnima stoji ponuda koju će teško moći da odbiju.

 

Bik

BikDanas je sve u vašoj glavi usmjereno samo na ljubav, samo na voljenu osobu ili na nekog za kim vam srce već neko izvjesno vrijeme “preskače”. Ako želite da poslušate savjet – nema više mjesta za čekanje. Pravi je momenat da se pokrenete, da iznenadite drugu stranu. Iskušajte svoju sreću!

 

Blizanci

BlizanciMalo ćete biti nervozni i napeti u prvom dijelu dana, jer se pojavilo nešto što niste očekivali i vjerovatno ćete morati da usmjerite svoju pažnju na neku obavezu koja vam baš i nije mila. No, ostatak dana je više nego dobar, pogotovo ako želite da se vidite sa prijateljima. Može biti zanimljivo!

 

Rak

RakLjubav je jedina stvar koja vam je danas na pameti. Dobro, možda i malo strasti. Ili malo više. U suštini – ovaj dan nikako nemojte protraćiti time što ćete sjediti kod kuće, pogotovo ako ste samci. U kontaktu sa prijateljima stoji vam nevjerovatno dobra prilika da upoznate nekog zanimljivog.

 

Lav

LavMalo je vjerovatno da ćete kod kuće provesti cijeli dan, iako niste u nekom raspoloženju za pokret. Vjerovatno samo prepodnevne sate. Već nakon toga stoji vam izlazak sa emotivnim partnerom ili neki divni momenti provedeni u društvu. Jake mogućnosti za flert, avanturu.

 

Djevica

DjevicaOsoba preko poslovnog segmenta ili preko prijatelja iznanađuje vas svojom otvorenom inicijativom. Vi ćete se u početku ustručavati, da biste se vrlo brzo prepustili dešavanjima. Uživate u igri zavođenja, prija vam da se nadmudrujete, dok se međusobno osvajate.

 

Vaga

VagaSamo ljubav – ne postoji bolji dan od ovoga. Sve ono što ste željeli, čemu ste se nadali, o čemu ste maštali – danas može biti ostvareno. Postoji samo jedna začkoljica – inicijator ćete morati da budete vi. Ako budete čekali potez od druge strane, propustićete neke divne mogućnosti.

 

Škorpija

ŠkorpijaNeka blaža neslaganja sa ukućanima. No, sve će ovo izgledati kao “bura u čaši vode”. Mnogo buke, ali brzo razrješavanje situacije. U suštini, vjerovatno ćete se poslije zajedno smijati onome što se dogodilo. Vaša potreba za ljubavlju sve više raste. Ne možete da kontrolišete više svoje postupke.

 

Strijelac

StrijelacDok vi budete razmišljali, presabirali se i oklijevali da li da se pokrenete prema nekome, druga strana će izgubiti strpljenje, jer joj je više dosta toga da vas čeka. Inicijativa će biti nagla, ali vrlo dobrodošla. Samo se prepustite vođstvu ove osobe – zaista ćete uživati.

 

Jarac

JaracNeki divni momenti sa emotivnim partnerom. Lako možete preći preko svih nesuglasica iz prethodnog perioda. U isto vrijeme, slobodnima stoji jaka mogućnost da pokrenu priču sa osobom koju već izvjesno vrijeme poznaju. Riješili ste da srušite svoje blokade i otpustite kočnicu. Neka se desi!

 

Vodolija

VodolijaVodolije danas mogu sve. Ali bukvalno. Sreća je u potpunosti na vašoj strani, pa izvolite – izaberite na koju ćete je stranu usmjeriti. A tamo gdje se okrenete – stoji vam uspjeh. I to mnogo veći od onoga što ste mogli i da zamislite. Prema tome, bez ikakvog oklijevanja! Pravac u akciju!

 

Ribe

RibeDivan dan za planove, divan dan za strast, divan dan za ljubav. Nemojte ga provesti kod kuće ili ispred televizora, protraćićete neke fenomenalne aspekte koji vam idu samo u korist. Vrijeme je da otvorite nova ljubavna poglavlja. Neka je sa srećom!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info