Djevica: Sedmični horoskop za period od 26.06. do 02.07.2017.

0

Posao. Ovo jeste jedna naporna sedmica, ali budite sigurni da ćete njenim krajnjim rezultatima biti više nego zadovoljni. Biće vam potrebna sva vaša organizacija i fokusiranost da isplivate iz mora obaveza koje vas očekuju. Kontakti sa drugima će vas iscrpljivati i moraćete da se borite sa ljudima koji su komplikovani, teški i tvrdoglavi. Vaše su ideje odlične i planovi dobro napreduju, zato nemojte pokušavati da ih požurite i ubrzate – sve neka ide svojim tokom i dalje, to je trenutno najpovoljnije za vas. Nestrpljenje može samo da vas uvede u problem. Ne preuzimajte na sebe više od svojih snaga i mogućnosti.

Ljubav. Preuzeli ste inicijativu kada su odnosi sa suprotnim polom u pitanju. No, takođe – pokazujete tendenciju da budete u kontaktu sa više osoba. Kao da ni sami ne možete da se odlučite koja bi od njih bila u ovom trenutku najpogodnija za vas. Strasti vas čak mogu “tjerati” da uđete u odnose za koje znate da nemaju nikakvu perspektivu, sa zauzetim osobama ili sa onima koje su sklone avanturama. Djevice u emotivnim vezama i brakovima tokom ove sedmice moraju da budu nešto obazrivije kada je odnos sa voljenom osobom u pitanju. Generalno gledano, ne bi trebalo da bude nekih većih problema, ukoliko vi ne budete pokušavali da igrate neke “psihološke igrice”, da manipulišete partnerom ili da se trudite da mu nametnete svoju volju. Nježan, blag, pun ljubavi pristup sada će djelovati mnogo bolje – zato primijenite njega.

Zdravlje. Naglašen umor, odliv energije, iscrpljenost. Sve ovo može i te kako djelovati negativno na vaš imunitet. Borite se protiv stresa relaksacijom, boljom organizacijom, češćim opuštanjima u krugu porodice.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info